Superfunk Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Επιστρεφω μετα απο τη καλοκαιρινη ραστωνη με ενα νεο ασΘμα..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 εξαιρετικες αρμονικες και μελωδικές επιλογές και εναλλαγές οπως παντα αλλωστε, ο ηχος παραγωγικα τρελαίνει κοσμο, ωραια θεματα στα drums, ολα τελεια. Σταθερή ποιότης οπως παντα :-) Εχω μια παρατήρηση. Νομιζω λιγο ανεβασμενο tempo του χρειάζεται. Το ακουσα τρεις τεσσερεις φορες και το ηθελα πιο γρηγορο γιατι σε αυτο το tempo με κραταγε πίσω. Απο περιεργεια το βραδυ θα του ανεβασω το tempo να το ακουσω(χωρίς το pitch και γινει μουσικη απο το στρουμφοχωριό χαχχαχα) να δω αν εχω δικιο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιο :) +1. Στο επόμενο, κιθάρα με humbuckers ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
john_guitar Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μου αρέσει το ταμπούρο πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μου αρέσει το ταμπούρο πολύ!! ο βασιλιας των μεταλικων ταμπουρων http://www.tjsmusic.com/vintage-rogers-dynasonic-1964-cob/ :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 πολύ ωραίο! Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο Superfunk! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Nice!!! Εγω παλι θα το ηθελα ελαχιστο πιο αργο για να chillαρω....ωστοσο ειναι πολυ καλο και ετσι...εχει κατι το κινηματογραφικο! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Σου το έχω πει- και θα στο ξαναπώ (λόγο «επαγγελματικής διαστροφής») ;D Γράφεις από τα καλύτερα μπάσο/τύμπανα που έχω ακούσει εδώ στο «μαγαζί» 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση