Προς το περιεχόμενο

U2- songs of innocence

atreu73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τρελαινει οταν επιβεβαιωνομαι... :P ;D ;D

Έκανα μία πρόχειρη έρευνα στη Google για γνώμες τωρινών και πρώην μελών των DP για τον Dylan, και σου προτείνω το εξής : κόψε το κοκκινέλι με τα κεφτεδάκια το Σάββατο.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τωρα εξηγειται το μισος του Καταραχτη για τους U2

http://www.themoscowtimes.com/arts_n_ideas/article/u2s-bono-jokes-about-medvedevs-taste-in-music/413525.html

“What kind of music does he like? They say he is a Beatle-maniac … Is that true?” Bono asked at a news conference late Sunday, national newspapers reported.

“That’s it. I’m gone,” Bono said, pretending to stand up and go when told by journalists that the president was a big Deep Purple fan. “I’m canceling the meeting.”

At the same time, the rest of the group started humming the riff to “Smoke on the Water,” the veteran rock group’s most famous song, Kommersant reported.

“No, we prefer The Beatles,” Bono said. “I think even Deep Purple prefers The Beatles.”

;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Τωρα εξηγειται το μισος του Καταραχτη για τους U2

http://www.themoscowtimes.com/arts_n_ideas/article/u2s-bono-jokes-about-medvedevs-taste-in-music/413525.html

;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mea Culpa

Trolley, δεν πινω ποτε κοκκινελι. Λιγο λευκο κι αυτο σπανιοτατα. Το τι γνωμη εχουν τα μελη των DP για τον Dylan δεν με ενδιαφερει. Μου επιτρεπεται φανταζομαι να εχω την δικη μου γνωμη. Η οποια ειναι οτι η φωνη του Dylan με εκνευριζει τα μαλα. Αυτο. Σαν συνθετης ειναι μια χαρα, αλλα δεν μπορω να τον ακουω να τραγουδαει.

"That’s it. I’m gone,” Bono said, pretending to stand up and go when told by journalists that the president was a big Deep Purple fan."

Deep Purple, το αγαπημενο γκρουπ των προεδρων. 8)

DP_in_Kremlin.jpg

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Το αντίπαλο δέος της Apple, στο χώρο των κινητών τηλεφώνων, η ελληνική εταιρεία "Πλαίθιο" λανσάρει το νέο της μοντέλο Θρούμπα-Χ δίνοντας δώρο ένα τραγούδι των Deep Purple εκτελεσμένο από την Μποφίλιου, στους πρώτους πέντε που θα προλάβουν να αγοράσουν τη νέα συσκευή.

Mea Culpa

Ο Paragas, λέει στη βιογραφία του ότι γύριζε μετά από τη δουλειά στο τεράστιο και άδειο από έπιπλα σπίτι του, και άκουγε ROLLING STONES καθισμένος στο πάτωμα με παρέα ένα μπουκάλι TSIPOURINI για να κουλάρει...

Με τα δικά μου γούστα είχε γούστο ΑΡΙΣΤΟ...

Tank you man, θυμίσου να σε στείλω και μια βιογραφία μου με αφιέρωση και αυτόγραφο, λέω να σε βάλω και ένα αυτοκόλλητο

No one wants an alien

τι γνωμη εχουν τα μελη των DP για τον Dylan δεν με ενδιαφερει.

Η γνώμη που έχουν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ οι μουσικοί είναι ότι στον Ντύλαν οφείλεται η μορφολογία και το περιεχόμενο κάθε μουσικής που γράφτηκε στο δυτικό κόσμο από τη δεκαετία του '60 μέχρι σήμερα, τουλάχιστον στο χώρο του τραγουδιού.

Μπορείς να δηλώνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει (επί προσωπικού, όπως άλλωστε ούτε και 'μένα), αλλά το να επιχειρείς δημόσια παραγραφή της ιστορικής σημασίας αυτού του τραγουδοποιού, μοιάζει λίγο.. επαρχιώτικο.

Mea Culpa

Tank you man, θυμίσου να σε στείλω και μια βιογραφία μου με αφιέρωση και αυτόγραφο, λέω να σε βάλω και ένα αυτοκόλλητο

Υπάρχει WIFI στη Χρυσούπολη???

Και γω που νόμιζα ότι ήταν διαθέσιμο μόνο σε Αθήνα, Χαλκίδα και Βαρελίνο

Εκπλήσσομαι  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου