kineziko.bouzouki Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτο post - απορία από εμένα. Μπορώ να πάρω τον R30 σε πολύ καλή τιμή. Τον έχω παίξει αρκετά και μου αρέσει και στα δυο κανάλια. Βάζω και λίγο φαντασία όμως, γιατί οι λάμπες είναι εδώ και καιρό για αλλαγή. Επίσης, μου αρέσει η ευελιξία του και το βάρος του ;) Η ερώτηση είναι: είχε κάποιος τον ενισχυτή αυτό; Τι εντυπώσεις άφησε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παρτον ΧΘΕΣ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Παρτον ΧΘΕΣ. Προχθές, έχω τον 55 combo και απλά #@~%ι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τον εχεις αλλα δεν λεμε και ποιος στον ξετρυπωσε;;;;;;;;;;;;;; :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τον εχεις αλλα δεν λεμε και ποιος στον ξετρυπωσε;;;;;;;;;;;;;; :-\ O Pericles. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kineziko.bouzouki Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα κάνω το βήμα, αν και ο 55 είναι μια τάξη πάνω. Για jam και μικρά live πιστεύω ο 30 θα με φτάσει! Τώρα, για να μην ανοίγω άλλο thread, πού αλλάζουμε λάμπες (biasing και γενικό έλεγχο) στην Αθήνα; Ναι, η καλή δουλειά πληρώνεται, αλλά μη μας πάρουν και το κεφάλι ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση