johnps Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα. εχω την εξης απορια..αν ξεβιδωσω το μανικι απο μια στρατ που εχω για να βαψω το σωμα και το ξαναβιδωσω θα χρειαστει ξανα σεταρισμα..?? ??? ???.. [ μην αρχισετε να βαρατε..!!..δεν ξερω απ'αυτα.. ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 εδώ σετάρουμε όταν απλά αλλάζουμε χορδές... λες να βγάλεις ολόκληρο το μανίκι και να μη χρειαστεί να σετάρεις? :D Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 εδώ σετάρουμε όταν απλά αλλάζουμε χορδές... Τα παραλες, εκτος και αν εχεις χομπυ να αλλαζεις συνεχως gauge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο οντως ισχυει.? ειχα τυχει σε μια κουβεντα εδω μεσα πριν απο καιρο αλλα οι αποψεις διαφορετικες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 το gauge δεν θ'αλλαξει..10αρες παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Aν θελεις να βαψεις το σωμα αναγκαστικα θα βγαλεις το μανικι. Οποτε λογικα θα χρειαστεις σεταρισμα. Αληθεια τι εννοεις εσυ με τον ορο σεταρισμα? τι εχεις στο μυαλο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τα παραλες, εκτος και αν εχεις χομπυ να αλλαζεις συνεχως gauge όπα όπα εσύ όταν αλλάζεις χορδές δεν τσεκάρεις κάθε φορά το intonation? είμαι υπερβολικός? :D Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι και το τρεμολο που πρεπει να βγει..!!! ωχ.. ritchie εννοω μηπως οι χορδες δεν ειναι στο υψος που ειναι τωρα [ action δε λεγεται? ]. επισης οι αρμονικες... δηλ στο 12 να χτυπαω σολ και να ειναι λιγο υφεση η διεση..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 όπα όπα εσύ όταν αλλάζεις χορδές δεν τσεκάρεις κάθε φορά το intonation? οχι είμαι υπερβολικός? :D ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 intonation..??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση