marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Εμένα πάλι μου αρέσουν τα εξωτικά "φρούτα" :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Έχω πολλά! ;D To spector του από πάνω, κανένα Wal, Alembic, Rickenbacker, Thunderbird, Warwick Buzzard + Stryker, Dingwall, Human Base κ.α. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Έχω πολλά! ;D Alembic... Ένα Alembic... που πόσταρα τη προηγούμενη εβδομάδα, μου το βγάλανε λατέρνα!!! Μα είναι άνθρωποι αυτοί? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Ένα Alembic... που πόσταρα τη προηγούμενη εβδομάδα, μου το βγάλανε λατέρνα!!! Μα είναι άνθρωποι αυτοί? Ασ'τους να λένε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Ας έχω ένα αξιοπρεπές Fender jazz και από κει και πέρα υπάρχει χώρος για μπόλικα παράξενα (άταστα, παρδαλλά, πολύχορδα, διαστημικά, precision κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Το bass των ονείρων μου, είναι κάθε φορά το επόμενο bass που θέλω να αγοράσω. Πριν πάρω το Warwick Corvette $$ 5 NT, αυτό ήταν το Bass των ονείρων μου: Τώρα που θέλω να πάρω και ένα MusicMan StingRay 4, αυτό είναι το bass των ονείρων μου: Το επόμενο δεν ξέρω... Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Eγώ πάντως θα σας πώ τι έκανα (τη προηγούμενη εβδομάδα). Δεν είμαι μπασίστας αλλά πολλές φορές χρειάζομαι ένα μπασάκι όταν φτιάχνω τα κομματάκια μου. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Gr20 με τη midi κιθάρα μου ή το Trilogy...αλλά κανένα δεν ήταν μπάσο μπάσο. Παρήγγειλα λοιπόν το πρώτο μπάσο μου. Αλλά σαν γνήσιος customshop man, δεν θα μπορούσα να αγοράσω ένα έτοιμο. Από την άλλη έχω πεί στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναχαλάσω λεφτά στον αέρα για κινεζοτσεχοκλπ κατασκευασματα. Έπεσα λοιπόν επάνω εδώ (μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί εδώ μέσα) https://www.carvinworld.com/catalog/guitars/index.php?model=bk4a Έτσι λοιπόν σε κανένα μήνα περιμένω ένα Carvin με Maple Neck & Walnut Body και Icon-style Bass Headstock, στη τιμή των 600 ευρώ (με μεταφορικά). Φυσικά χωρίς finish για να το περιποιηθώ κατάλληλα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Αν μπορείς να κάνεις εσύ το finish είναι ωραία μαγκιά. Πολύ θα θελα να μπορώ να κάνω κάτι από το μηδέν, αλλά δεν συμφέρει αν μιλάμε για χρήματα πάνω από 200-300 αν δεν ξέρεις κ τι κάνεις. Ότι κιτ κυκλοφορεί θέλει έξτρα δουλεία σε τελείωμα, οπότε βγαίνει η μια η άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2009 Αν μπορείς να κάνεις εσύ το finish είναι ωραία μαγκιά. www.customshop.gr Μα καλά...τζάμπα υπογράφω? ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση