stepar10 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εδω και χρόνια κανω τις αγορές μου μέσω της κάρτας αναλήψεων (χρεωστική). Θεωρω πως δεν υπαρχει πιο ευκολος τρόπος. Αν εχει μεσα λεφτα αγοράζεις, αν οχι δεν αγοράζεις. Εχω παρει οργανα,εισιτηρια,πραγματα απο ebay , συνδεση με paypal κτλ. Και ολα αυτά χωρίς να κάνω τιποτα (οπως με την προπληρωμένη που πρεπει να της βαλεις χρήματα μεσω ebanking κτλ). Απλά με την καρτα αναλήψεων που εχουν νομιζω ολοι. Μηπως αυτο εννοειτε οταν λετε προπληρωμένη και λεμε το ιδιο πραγμα? MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εδω και χρόνια κανω τις αγορές μου μέσω της κάρτας αναλήψεων (χρεωστική). Θεωρω πως δεν υπαρχει πιο ευκολος τρόπος. Αν εχει μεσα λεφτα αγοράζεις, αν οχι δεν αγοράζεις. Εχω παρει οργανα,εισιτηρια,πραγματα απο ebay , συνδεση με paypal κτλ. Και ολα αυτά χωρίς να κάνω τιποτα (οπως με την προπληρωμένη που πρεπει να της βαλεις χρήματα μεσω ebanking κτλ). Απλά με την καρτα αναλήψεων που εχουν νομιζω ολοι. Μηπως αυτο εννοειτε οταν λετε προπληρωμένη και λεμε το ιδιο πραγμα? Μόλις έκανα μια αγορά, μέσω amazon, με την κάρτα αναλήψεων. Όντως, ταχύτατος τρόπος. Ωστόσο, δεν ξέρω, αν θα τη χρησιμοποιούσα σε κάποιο όχι και τόσο γνωστό site όσο το amazon. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Θεωρω πως δεν υπαρχει πιο ευκολος τρόπος. Αν εχει μεσα λεφτα αγοράζεις, αν οχι δεν αγοράζεις. Και ολα αυτά χωρίς να κάνω τιποτα (οπως με την προπληρωμένη που πρεπει να της βαλεις χρήματα μεσω ebanking κτλ). Μηπως αυτο εννοειτε οταν λετε προπληρωμένη και λεμε το ιδιο πραγμα?Στην Prepaid καρτα βαζεις χρηματα ειτε μεσω καταθεσης ειτε μεσω ATM. Πιο απλα δεν γινεται. Ειναι VISA και αγοραζεις οτι αγοραζεις με μια οποιαδηποτε αλλη VISA, δηλαδη τα παντα. Η μονη χρεωση που εχεις αν θυμαμαι καλα ειναι 1-2€ οταν την "φορτιζεις". Το μονο μειον της ειναι οτι δεν μπορεις να αγορασεις κατι με δοσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση