Προς το περιεχόμενο

Για online αγορά

Dras13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και χρόνια κανω τις αγορές μου μέσω της κάρτας αναλήψεων (χρεωστική).

Θεωρω πως δεν υπαρχει πιο ευκολος τρόπος. Αν εχει μεσα λεφτα αγοράζεις, αν οχι δεν αγοράζεις. Εχω παρει οργανα,εισιτηρια,πραγματα απο ebay , συνδεση με paypal κτλ.

Και ολα αυτά χωρίς να κάνω τιποτα (οπως με την προπληρωμένη που πρεπει να της βαλεις χρήματα μεσω ebanking κτλ). Απλά με την καρτα αναλήψεων που εχουν νομιζω ολοι.

Μηπως αυτο εννοειτε οταν λετε προπληρωμένη και λεμε το ιδιο πραγμα?

MUSIC IS MAGIC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εδω και χρόνια κανω τις αγορές μου μέσω της κάρτας αναλήψεων (χρεωστική).

Θεωρω πως δεν υπαρχει πιο ευκολος τρόπος. Αν εχει μεσα λεφτα αγοράζεις, αν οχι δεν αγοράζεις. Εχω παρει οργανα,εισιτηρια,πραγματα απο ebay , συνδεση με paypal κτλ.

Και ολα αυτά χωρίς να κάνω τιποτα (οπως με την προπληρωμένη που πρεπει να της βαλεις χρήματα μεσω ebanking κτλ). Απλά με την καρτα αναλήψεων που εχουν νομιζω ολοι.

Μηπως αυτο εννοειτε οταν λετε προπληρωμένη και λεμε το ιδιο πραγμα?

Μόλις έκανα μια αγορά, μέσω amazon, με την κάρτα αναλήψεων. Όντως, ταχύτατος τρόπος.

Ωστόσο, δεν ξέρω, αν θα τη χρησιμοποιούσα σε κάποιο όχι και τόσο γνωστό site όσο το amazon.

Θεωρω πως δεν υπαρχει πιο ευκολος τρόπος. Αν εχει μεσα λεφτα αγοράζεις, αν οχι δεν αγοράζεις. Και ολα αυτά χωρίς να κάνω τιποτα (οπως με την προπληρωμένη που πρεπει να της βαλεις χρήματα μεσω ebanking κτλ). Μηπως αυτο εννοειτε οταν λετε προπληρωμένη και λεμε το ιδιο πραγμα?

Στην Prepaid καρτα βαζεις χρηματα ειτε μεσω καταθεσης ειτε μεσω ATM. Πιο απλα δεν γινεται. Ειναι VISA και αγοραζεις οτι αγοραζεις με μια οποιαδηποτε αλλη VISA, δηλαδη τα παντα. Η μονη χρεωση που εχεις αν θυμαμαι καλα ειναι 1-2€ οταν την "φορτιζεις". Το μονο μειον της ειναι οτι δεν μπορεις να αγορασεις κατι με δοσεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου