atreu73 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα κυρία, είν’ ο γιος σας εδώ; Έχω κάτι πολύτιμο να μοιραστώ Να περάσω για λίγο, μην τρομάζετε μη Το λοφίο με τα κουδούνια Το φορώ μια ζωή Τ’ όνομά μου είναι κανένας, βάλτε κάτι να πιω Έρχομαι από το τσίρκο που περνάει από δω Μια φορά στη ζωή σας, σ’ όλων μας τη ζωή Μήπως είναι εδώ το παιδί σας; Θέλω κάτι να δει Ξύπνα τον γρήγορα , ντύσε τον γρήγορα Ω φαινομενικότητα Και πάμε μαζί (δις) Πόλεμοι, άρνηση, άγονη η γραμμή Ω φαινομενικότητα Και πάμε μαζί Γκρίζα τα χρώματα, γκρίζα μπαλώματα Μόνο για πτώματα Και πάμε μαζί Πω – πω τι τσίρκο είναι αυτό! Τι κραταιό! Τι τσίρκο! Πω – πω πως έφτασε εδώ; Και στήθηκε στον κήπο. Αμάν μανούλα μ’ δεν μπορώ Θα φύγω με το τσίρκο Αυτό που στήθηκε εδώ Βαθιά μέσα στον κήπο Πω –πω τι τσίρκο θαυμαστό Πολύχρωμο κι ωραίο Ζογκλέρ θα γίνω κι εγώ Μην με κοιτάς που κλαίω Πω- πω τι τσίρκο πονηρό Σαν άγριο χάδι Πω- πω πως έφτασε εδώ Βαθιά μες στο σκοτάδι to_tsirko.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Οι στίχοι μου φαίνονται στοχευμένοι. Αν κατάλαβα σωστά,θα μας κάνεις την τιμή να μοιραστείς την πηγή της έμπνευσης σου; Το τραγούδι μου άρεσε... Η φωνή σου πάντα με συνεπαίρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και εχω μια ελαφρια προτιμηση στα ξενογλωσσα σου,ειναι ωραιο. Ο τροπος που γραφεις και ερμηνευεις,ακομα και σε αυτα που μ'αρεσουν λιγοτερο απο αλλα,ειναι τετοιος που με κολλαει στον τοιχο και δινει ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον στο ακουσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 :-* Φαινομενικότητα λαίμαι . Στο αργό μέρος του τραγουδιού, εκτός της φυσαρούφας, ήθελε και μια μπουθάρα. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση