ekim Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Βεβαιως, αν εχεις το budget συμφωνω 100% να την φτιαξεις οπως την θες. Απλα νομισα οτι εψαχνες κατι στο budget της Squier VM 72 για αυτο και την ανεφερα, σημειωσατε ακυρο ;D ;D Το budget είναι δυστυχώς το μόνιμο θέμα μας. Μακάρι να έβγαινε κάτι αντίστοιχο σε squier. Tι εννοεις χοντρο μπρατσο? U shape και 7.25 radius ? ποιο οργανο επαιξες? Το όργανο που έπαιξα δεν ήταν κιθάρα, αλλά το δεύτερο που ασχολούμαι (κρητικό λαγούτο), οπότε δεν ξέρω να σου πω για backshape, πάχος, ή radius, ήταν πάντως πολύ πιο παχύ απ' της κιθάρας και η αίσθηση ήταν μοναδική, είτε έπαιζες ακόρντα είτε σόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evage Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας φίλοι, πρώτο μου post εδώ! Ανήκοντας σ' αυτούς που έχουν "πολύ περισσότερες κιθάρες απ' όσες χρειάζομαι και πολύ λιγότερες απ' όσες θέλω", όπως εχει περιγράψει πολύ εύστοχα το σύνδρομό μου κάποιος ξένος σ' ένα αντίστοιχο φόρουμ, δε μπορούσα να αντισταθώ σ' αυτό το πανέμορφο και πάμφθηνο thin Line αριστούργημα και το παρήγγειλα! Το γεγονός ότι το ίδιο έπαθε, έχοντας το μάλιστα δει και παίξει, ο SF μου δίνει χαρά και δικαίωση. Αντε να περάσουν οι μέρες να αφιχθεί τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε σεις το natural (που προσωπικά μου αρέσει και περισσότερο) έχει 20 € φθηνότερα! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον ηρθε το εργαλειο και εχω παθει ΠΛΑΚΑ.... ΤΡΟΜΕΡΗ πΓοιτητα κατασκευης....BOOKMATCHED back & top....neck pocket που δεν περναει ουτε κλωστη.....ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΣΤΟΔΟΥΛΕΙΑ (ολα τα ταστα γυαλισμενα,crowned & leveled) η κιθαρα εχει ΠΟΛΥ χαμηλο action & δεν τασταρει πουθενα... ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΙΑ σεταρισμενη (μονο η ρε & η σολ ηθελαν λιγο intonation)... To μονο ψεγαδι ηταν οτι ο Ινδονησιος εργατης δεν ειχε σφιξει πολυ καλα το παξιμαδι του jack...και τα f holes δεν ειναι εντελως smooth απο την ΜΕΣΑ μερια (στην αμερικανικη που ειχα δεν ηταν ουτε απο την εξω... ;D) Ηχητικα ΣΚΟΤΩΝΕΙ οπως ειναι....οι ΜΑΓΝΗΤΕΣ ειναι ΟΛΑ τα λεφτα ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτεροι απο τους μεξικανικους και ιαπωνικους και ισαξιοι των ΤΩΡΙΝΩΝ αμερικανικων,δεν ακουγονται 100% σαν τους original αλλα ειναι κατα 85% "ἑκει" Υπεροχος καθαρος ηχος,low output (ελαχιστα υψηλοτερο απο κανονικους τελε μαγνητες) και κρυσταλλινα καθαρα.... ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ.... http://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=21239503&photo_id=20475497794#20475497794 http://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=21239503&photo_id=20475498263 (Κλικαρετε πανω στις φωτο για να δειτε την πΓοιοτητα της κατασκευης και του φινιρισματος) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Ρε Νικο επειδη μετα απο αυτο το θρεντ και μιας και εδω και καιρο θελω να χτυπησω μια τελε την εψησα ασχημα.Αξιζει ? Αυτο που θελω να μαθω ειναι οτι τις προαλες δοκιμασα και μια cv αλλα και μια baja Καλες και οι δυο ,η Baja εντωμεταξυ εχει κουπι για λαιμο συνφωνα μα αυτα που εχω παιξει και θεωρησα μαλακια τις παραπανω θεσεις(εγω).Αλλα ειναι ακριβη ομως φοβερο οργανο.Η cv τρομερη οντως αλλα με ξενισε λιγο αυτη η πριμιλα στο μπριτζ ,νταξει το φερνεις απο ενισχυτη και tone ωραια,αλλα λεω μηπως οι διπλοι μου καθοταν καλυτερα.Γενικα οι τελε με διπλους εχουν τουανγκ και τελιλα ? Αυτο ειναι το ζητουμενο για μενα . If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Υποθέτω οτι ο ήχος της δε θα έχει και μεγάλη σχέση με tele.. Τι βάρος έχει περίπου; Σε σχέση με gibson 335 πως θα την σύγκρινες;Έχει καμία σχέση; Προβλήματα με feedback έχει; Πας να μας βάλεις πάλι σε έξοδα..Έρχονται και χριστούγεννα.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 εχοντας χρονια μια παλια japan fender μπορω να πω οτι δεν εχει πολυ σχεση με τον ηχο της τελε που ξερουμε. ειναι κατι ιδιαιτερο. να το κουφωμα να οι διπλοι να που ο bridge μαγνητης δεν ειναι βιδωμενος στην μεταλικη γεφυρα..... feedback δεν εχει μια που το κουφωμα πιανει λιγοτερο απο το μισο σωμα αυτη που ειχα επειδη ηταν απο ash παροτι ειχε κουφωμα ηταν σαν μια κανονικη κιθαρα στο βαρος. A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Συν. θα ακουσετε τον καθαρο της ηχο μεσα απο εναν VOX AC4 HW με τα tone & volume στη μεση ,close miked με ενα Sennheiser Ε906 με μοναδικο εφε λιγο reverb απο το SONAR Η κιθαρα ζυγιζει....ΤΙΠΟΤΑ (6,4 POUNDS!!) Η κιθαρα φυσικα και δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ feedback μια και το κουφωτο σημειο κατω απο το f-hole ειναι ελαχιστο (το υπολοιπο κουφωτο δεν εχει f hole) Δεν εχει το twang μιας κανονικης τελε στον κατω μαγνητη αλλα ΕΧΕΙ twang (ακου απο το 38 και μετα που παιζω τη μι και τη λα ) ,επισης ΣΚΟΤΩΝΕΙ για funk,η πρωτη κιθαρα με διπλους που ακουω να το κανει..... vm_72.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 ....neck pocket που δεν περναει ουτε κλωστη.....ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΣΤΟΔΟΥΛΕΙΑ (ολα τα ταστα γυαλισμενα,crowned & leveled) η κιθαρα εχει ΠΟΛΥ χαμηλο action & δεν τασταρει πουθενα... Σιγά τα ωα, αυτά τα έχουμε καταφέρει εμείς εδώ στο νοιζ χρόνια τώρα, ;D Καλοπαιχτη Νικολα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Συν. θα ακουσετε τον καθαρο της ηχο μεσα απο εναν VOX AC4 HW με τα tone & volume στη μεση ,close miked με ενα Sennheiser Ε906 με μοναδικο εφε λιγο reverb απο το SONAR Η κιθαρα ζυγιζει....ΤΙΠΟΤΑ (6,4 POUNDS!!) Η κιθαρα φυσικα και δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ feedback μια και το κουφωτο σημειο κατω απο το f-hole ειναι ελαχιστο (το υπολοιπο κουφωτο δεν εχει f hole) Δεν εχει το twang μιας κανονικης τελε στον κατω μαγνητη αλλα ΕΧΕΙ twang (ακου απο το 38 και μετα που παιζω τη μι και τη λα ) ,επισης ΣΚΟΤΩΝΕΙ για funk,η πρωτη κιθαρα με διπλους που ακουω να το κανει..... Ωραια ακουγεται και αρκετα τζαζε σε σημεια,και οντως φανκαρει ωραια. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση