Lampiris Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Μόλις την παράγγειλα στον "Θωμά". Καλά μιλάμε ότι ο εδώ αντιπρόσωπος ψάχνει για "μαλάουτες" http://www.bonstudio.gr/catalogs/2006/music/Page12.htm Ο Thomann την έχει 579 Ευρώ ο εδώ...778 Ευρώ Την θήκη "βαλίτσα" ο Thomann 45 Ευρώ ο εδώ...96 Ευρώ Καί με ένα κουπονάκι που μου έστειλε δώρο ο Thomann μου αφαιρεί και 10 Ευρώ απο τον λογαριασμό.Καί φυσικά δεν επιβαρύνομαι με τα ταχυδρομικά θα έρθει στην πόρτα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Ωραίος ο Lampiris! Μεγειές. μεγειές! Καλόπαιχτη!!! You just joined the dark (mahogany) side... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Μεγειές!!!Καλόπαιχτη!! Με το που έρθει,κλιπάκια!!! :D :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Θα σε πληγωσω αλλα αυτη η τιμη 778,00 ¤ ειναι χωρις ΦΠΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Θα σε πληγωσω αλλα αυτη η τιμη 778' date='00 ¤ ειναι χωρις ΦΠΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Με γειά Λαμπίρη! Καλόπαιχτη. :wink: Σα δεν ντρέπονται... :evil: Λες ο Bryan May να ζούσε Ελλάδα όταν έφτιαξε την κιθάρα του από τα πεταμένα ξύλα?? :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Mε γεια!!! Αλλά.... .... ... ... ... LES PAUL πήγες και πήρες???? :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον θα με πεις ιεροσυλο,αλλα το συγκεκριμενο μοντελλο (εχω παιξει 2-3) ειναι οντως καταπληκτικο,το σημαντικοτερο ολων ΕΧΕΙ TWANG & σκασιμο! Ειναι και ελαφρια (εν αντιθεση με τις original).. καλοπαιχτη! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Σας ευχαριστώ πολύ όλους.Ελπίζω να ήταν καλή επιλογή γιατί τα ευρώ δεν έφταναν για original.Το μόνο πρόβλημα είναι να προλάβω να την ανεβάσω στο studio χωρίς να με δεί η γυναίκα μου γιατί ποιός την ακούει."Κι άλλη κιθάρα πήρες,δεν σου φτάνουν αυτές που έχεις,μαγαζί θα ανοίξουμε κτλ...".Ξέρετε και εσείς οι ομοιοπαθείς και να φανταστείς ότι έχω δικό μου χώρο στην σοφίτα και δεν τις έχω στο σαλόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Θα σε πληγωσω αλλα αυτη η τιμη 778' date='00 ¤ ειναι χωρις ΦΠΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει εδώ κάτω που το γράφει με ψιλά γράμματα. http://www.bonstudio.gr/docs/pro_audio.php Τώρα πήρα πιό πολύ τα πάνω μου.Οι συγκεκριμένοι αντιπρόσωποι με την φιλοσοφία που έχουν θα πρέπει να παραγγείλουν στην Epiphone καμιά κιθάρα σε σχήμα μυγοσκοτώστρας θα τους χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 νομιζω οτι οι μερες ολων αυτων των παρασιτων τυπου bon studio κτλ κινουνται σταθερα προς την πτωχευση. :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση