akisgr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Είμαι έτοιμος να αγοράσω μία Avid Fast Track Pro από έναν συμφορουμίτη που έχει μαζί και το pro tools express. Απλά έχω την εξής απορία: Ο φίλος έχει κάνει register στην avid και στο ilock και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία του register ή αν αναγκαστικά θα πρέπει να κρατήσω τα δικά του στοιχεία. Θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας :) Ευχαριστώ :) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pagou Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 στελνεις οπωσδηποτε ερωτηση στην εταιρια και διαβαστε την αδεια χρησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 στελνεις οπωσδηποτε ερωτηση στην εταιρια και διαβαστε την αδεια χρησης ok :) Αν ωστόσο ξέρει κανείς μου λέει! Ευχαριστώ για την απάντηση! :) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά δεν ξέρει κάποιος άλλος;;; Είναι λίγο επείγον.....plzzz help!! Θα σας ήμουν ευγνώμων!! :) ??? ??? ??? ??? -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρα φιλε μου. Θα πρεπει ο φιλος που θα σου κανει την πωληση να ερθει ο ιδιος σε επικοινωνια με την εταιρεια για να σου κανει την μεταβιβαση στο ονομα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα! :) Καταρχήν να ευχαριστήσω όσους απάντησαν. Thank you guys ;D Κατα δεύτερον να πω πως παρέλαβα την κάρτα, πέρασα και το Pro tools και όλα δουλεύουν άψογα. Απλά θα γίνει επικοινωνία με την εταιρία για αλλαγή e-mail, κωδικών και τέτοια. Τολμώ να πω ότι ήταν πολύ εξυπηρετικοί στην Avid. -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση