Johnny.T Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεθαψα αυτο το ορχηστρικο απο μια περιοδο που εγραφα λιγα.Στην ουσια ειναι ολα one take το πηγα σαν να τζαμαρω σε ενα στουντιο πχ αλλα με τον εαυτο μου. Ελπιζω να σας αρεσει.Ειναι αργα το ξερω αλλα τα θελει να γκαζια του για να ακουστει σωστα. https://app.box.com/s/no9jss1mrz7p8b7zq6g5 If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 ενδιαφέρον!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω Cos, να και εγω ετσι το θεωρησα γι'αυτο και το ανεβασα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο Γιώργη, βγάλε το τρέμολο από το riff (προσωπική προτίμηση). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό Γιώργη! Η βασική του μελωδία μου άρεσε πολύ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο Γιώργη, βγάλε το τρέμολο από το riff (προσωπική προτίμηση). Σε ευχαριστω Φιουζιον.Ε να δεν τα πολυπροσεχω αυτα.Ηταν ενας ηχος που ειχα κανει στο guitar rig και το αφησα ετσι.Αλλα ναι ισως δεν χρειαζεται το τρεμολο στο ριφ. Πολύ καλό Γιώργη! Η βασική του μελωδία μου άρεσε πολύ. :) Και να φανταστεις οτι το ριφ ηταν απο ενα φιουζονοφανκ κοματι που ειχα φτιαξει για να τζαμαρουμε με εναν δυνατο ντραμερ που παιζαμε τοτε,αλλα δεν εβγαινε με τπτ με τρια οργανα.Το πηρα λοιπον και απο φανκ το εκανα γκαραζια.Δεν γαμεις. Οπως και ναχει σε ευχαριστω Δημητρη. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ είσαι! Κλασικός Johnny.T, πολύ ωραίο Γιώργο, εύγε. Τι μου μπερδεύεσαι με ακουστικές και τζουράδες; ::) εδώ είσαι σε λέω! Το καλοκαίρι δεν τελείωσε (για μερικούς δεν τελειώνει ποτέ βέβαια :-X), παίρνουμε τις σανίδες και ψάχνουμε θάλασσα με big waves.... :o 8) ;D προσωπικά μου άρεσε το τρέμολο.... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 ΣΕ ευχαριστω ρε Φωτη.Ναι γενικα μου αρεσει αυτος ο ηχος,φεντερακι ενισχυτης λιγο τσιμπιμενος ,τρεμολο και γενικα μια χασουρα και μια βαβουρα και μια ψυχεδελια να ρεει. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μου αρεσαν ολα και τα κομματι και οι Link Wray τρεμολιες και βρωμιες και τα παντα. Μ'αρεσε και ως ηχος. Γενικως σκοτωνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εμένα μ' άρεσε πολύ. Κατά την άποψή μου είναι εντελώς σαουντρακικό. Εύγε Γεώργιε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση