HellFire Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πρώτος, εγώ , εγώ.... Η κιθαρα σκοτώνει. Round edges, γλυκός Jazz ήχος. Το ματ σώμα,ειναι όλα τα λεφτά. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 yum yum yum ,δείχνει κούκλα . Μπράβο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πρώτος, εγώ , εγώ.... Η κιθαρα σκοτώνει. Round edges, γλυκός Jazz ήχος. Το ματ σώμα,ειναι όλα τα λεφτά. Αυτά και άλλα πολλά :D Γλυκός ήχος με αρκετά μπάσα χωρίς τη χαρακτηριστική σκληράδα της tele Ακουστικός ήχος ιδανικός για μελέτη χωρίς ενισχυτή Πολύ ωραία ταστιέρα με μέτρια τάστα καλοφτιαγμένα και καλοφινιρισμένα Σχετικά χοντρό μπράτσο θα το ήθελα λιγο λεπτότερο Παρότι φοράει μονούς μαγνήτες κόβοντας πρίμα με το ποτ παίζει και jazz :D Οι φωτογραφίες την αδικούν ειναι πανέμορφη, ελαφρυά,μια κούκλα Θα την έλεγα ιδανική για μπλούζ και για jazz-fusion Με λιγότερο twang Δυστηχώς δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο που παιζουμε και με τις δύο tele δίπλα δίπλα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soulstripper66 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2015 Δυστηχώς δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο που παιζουμε και με τις δύο tele δίπλα δίπλα Καλύτερα ! Θά πρεπε να σας πλήρωνα για να δείτε/ακούσετε το χάλια παίξιμο μου ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ με την τρομέρη τελε του Νάσου που κατακρεουργέιται στα χέρια μου. Καλά Thanoszin μαγική η jazz-o-tele αλλά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SG ?? Πάνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 τρομέρη τελε που κατακρεουργέιται στα χέρια μου. τι να πει και η thinline με τοσα out :o ορίστε και το οβίδεο αφιερωμένο στον Στράτο Fusion Thano(zin) έγραψες Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2015 τι να πει και η thinline με τοσα out :o ορίστε και το οβίδεο αφιερωμένο στον Στράτο Fusion ;D ;D ;D ;D ;D ;D Έχεις κάνει practice αλιήτη έτσι? ;D ;D Ωραίος! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2015 Επειδη ξεκινησα την κατασκευη με one piece maple neck αλλα στην ποροια δεν μου βγηκε, εφτιαξα νεο μπρατσο που ειναι μονοκομματο maple. Dots και side dots απο το walnut του φιλετου(πισω) και round edge. Μερικες φωτο απο την διαδικασια.Τα ταστα μπηκαν με κολλα,για μελλοντικο refretting.Μετα το περασμα των ταστων πρεσαρισα για 24 ωρες το μπρτσο για να μην παρει αναποδη κλιση καθως εχω βαλει single trussrod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Οι φωτογραφίες το αδικούν,το είδα απο κοντά και ειναι πανέμορφο και αντίθετα απο ότι συνηθίζεται για hand made καταςκευή δεν έχει ουτε ενα ψεγάδι! Μπράβο Θάνο!! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2015 Θάνο πολύ ωραίο το μπράτσο! Μπράβο και καλή συνέχεια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Το μπρατσο τελικα μπηκε στο νεο σκαφος που ειναι σκληθρο και μαονι. Μερικες αναποδιες στο πλανισμα με αναγκασαν να κατεβασω το binding και να ρουταρω αναποδο round. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση