geodimitri Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή επιτυχία και με αυτήν την κυρία Θάνο! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Tele συνεχεια. Στο μπρατσο που εκανα, δεν μου αρεσε η πυκνοτητα του κσυλου(πολυ στεγνο και ελαφρυ). Και ετσι εφτιαξα νεο μπρατσο,καθως και jig για το truss rod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εγινε και το κολλημα,κοψιμο,ρουταρισμα του σκαφους (μαονι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2014 Στη συνεχεια εκανα μια βαση απο plexiglass για το ρουταρισμα του σκαφους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Το παχος του σκαφους ειναι 38,5. Το καπακι το εχω υπολογισει στα 6,5χιλ.παχος. Ο πατος πρεπει να ειναι και αυτος 6,5 χιλ. ? Μεχρι εδω εχω αφησει 12,5 χιλ. πατο.Να κατεβω αλλα 6 χιλ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 1/4´´ της ιντσας το καπάκι, περίπου 6.5mm και 8.5mm το πίσω.... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σ'ευχαριστω Νικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Θάνο μην αγχωθείς ιδιαίτερα σ’αυτό το θέμα, κάποιες Thinline, οι ’72 νομίζω, είχαν 6,5χιλ. πάχος και πίσω. Ο Ron Kirn τις βγάζει με 6.5mm μπροστά και 3.8cm πίσω… ??? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Jack wells λεει για 1/4 πισω,λογω ηλικιας λεω να το ακουσω. :) http://www.tdpri.com/forum/tele-home-depot/343853-depth-thinline.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 1/4´´ της ιντσας το καπάκι, περίπου 6.5mm και 8.5mm το πίσω.... Τελικα κατεληξα σε αυτες τις τιμες. :) Ευχαριστω και παλι Νικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση