HellFire Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2014 Να είσαι καλά Θανο, καλή συνέχεια και καλα ρουταρισματα ;D. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2014 Και εδω το καπακι απο μαονι sapele (bookmatched). Το κομματι αυτο ηταν ρεταλι απο την les paul με πολλα σκασιματα. Χαρη στη υπομονη του ξυλουργου μας στο (luthier.gr) Κωστα,καταφερε και εβγαλε αυτα τα δυο καμματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Απο μαγνήτες τι θα παίξει ? Μπράβο καλη συνέχεια! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2014 Κοψιμο καπακιου και f hole. Το f hole το εκοψα με σεγα και μετα με υαλοχαρτο. Νασο μαγνητες κλασικους tele οπως στην φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κούκλα θα γίνει! Το μόνο που δεν μου αρέσει στην τελευταία φωτογραφία είναι το pickguard. Αλλά γούστα είναι αυτά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω Δημητρη. Ενας λογος που δεν εχω κοψει το control cavity ειναι γιατι ψαχνομαι ακομα. Ουτε εμενα με τρελαινει αυτο το pickguard.Θα προτιμουσα χωρις η εστω το κλασικο tele κομμενο καπως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτή στην πρώτη φωτό είναι πανέμορφη! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θανο,πραγματι εσυ και κανα δυο αλλοι ανθρωποι εδω μεσα μας κανετε να ζηλευουμε μ'αυτα που φτιαχνετε.Και καλα κανετε! Ο καθεις βεβαια θα σου λεει τα δικα του αλλα κι εμενα θα μου φαινοταν ωραια χωρις pickguard. Γιου νοου μπεττα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ λέω να κάνουμε ψηφοφορία, χωρίς να μου πέφτει λόγος βέβαια :D ;D Εγώ ψηφίζω άνευ. Ασε τα νερά να φαίνονται. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θανκς gvour. Νικο και εγω για εκει κλεινω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση