Προς το περιεχόμενο

Phaser ShootOut : MXR Phase 90 vs EHX Small Stone vs T-rex Tonebug Phaser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Έτυχε να φτιάξω ένα μικρό demo για τα εν λογω phaser μιας και είχα στα.. πόδια μου και το MXR Phase 90 ενός φίλου. Πιστεύω ότι ίσως να ενδιαφέρονται να ακούσουν κι άλλοι εδώ διαφορές, οπότε το ποστάρω.

Να τονίζω ότι παίζω οπως γράφω στην περιγραφή ως επι το πλείστον με humbuckers οπότε αδικείται λίγο το MXR Phase 90 (ακούγεται πολύ έντονα το phasing λογω high output των μαγνητών). Επίσης αδικείται λίγο ηχητικά και το T-rex λόγω του volume drop.

Παραβλέψτε το αδιάφορο παίξιμο, δίνονται αρκετές πληροφορίες για λεπτομέρειες στην περιγραφή του βίντεο.

[flash=200,200]

Ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε κάποιους!

Τάκης

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

nice!

ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

:)

εσύ, ποιο από τα 3 προτιμάς;

nice!

ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

:)

εσύ, ποιο από τα 3 προτιμάς;

Τπτ, εγώ ευχαριστώ για την ακρόαση!! Το Small Stone προτιμώ αν και αξιζει να δοκιμάσεις το MXR με μονοπήνιους ή με lower output μαγνήτες (ή να κοψεις volume στους διπλους) γιατι το εφφέ είναι λίγο too much. Αυτό που με χαλάει λίγο στο small stone ειναι ότι το rate knob δεν ειναι τοσο ομαλό όπως γράφο και στα σχόλια. Στα άλλα δύο έχει καλύτερη αίσθηση.

Είμαι σίγουρος ότι οι vintage εκδόσεις του phase 90 (script) καθώς και το phase 45 θα μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά για την ώρα είμαι καλυμένος με το small stone. Το T-rex δεν μου πολυέκατσε ποτέ εκτός από το modern setting με ψηλό rate και χαμηλό depth που ειναι ενας ήχος που δεν μπορεσα να πάρω τόσο άνετα από τα άλλα δύο :) Αλλά γενικά όλα κάνουν τη δουλειά τους, αρκεί να ξέρεις τα pros n cons του καθενός!

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Από πετάλια έχω μεσάνυχτα Τάκη, αλλά το breath καλά το βαράς....περιμένουμε τώρα Stoner και Tool στο επόμενο album του Auditory Driving..... ;) ;D

Από πετάλια έχω μεσάνυχτα Τάκη, αλλά το breath καλά το βαράς....περιμένουμε τώρα Stoner και Tool στο επόμενο album του Auditory Driving..... ;) ;D

Το βαράω μέχρι εκεί που πατάω χαχαχαχαχαχαχ :) :) Ειναι ενστικτώδης παίξιμο μόλις ανοίγω phaser :)

Χααχαχαχ μη με τρολλάρεις ρε Φώτη με το Little Big Muff, ήταν λίγο προβοκατόρικο το ποστ στο facebook :P - ευχαριστώ, ακούγεται πολύ καλό πάντως, ειδικά σε συνδυασμό με άλλα overdrive πριν απ αυτό :) :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Ευχαριστούμε πολύ Τάκη για το συγκριτικό/παρουσίαση! :)

Χαρά μου Δημήτρη! Το εκανα κυρίως γιατι έψαχνα και γω κανα τετοιο συγκριτικό (από αυτά τα βαρετά, που παίζουν τα ίδια και τα ίδια για να πιάσεις τις διαφορές)

@savatage84 : :) :) :) Από το username και μόνο ήμουν σίγουρος ότι θα χαμε το ίδιο γούστο χαχαχαχ :) :) Να πω μόνο ότι το βασικό μειονέκτημα του Small Stone (σ αυτή την έδοση τουλάχιστον που ξέρω) είναι ότι αν δεν μπει πετάλι με buffer πριν, ακούγεται σχετικά έντονα το ρολόι (το οποίο χτυπάει με το ρυθμό του rate προφανώς), ειδικά αν υπάρχει μερικό gain. Με ενα buffered πετάλι πριν στην αλυσίδα, ο θόρυβος αυτός εξαφανίζεται παντελώς :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

@savatage84 :    Από το username και μόνο ήμουν σίγουρος ότι θα χαμε το ίδιο γούστο χαχαχαχ  Να πω μόνο ότι το βασικό μειονέκτημα του Small Stone (σ αυτή την έδοση τουλάχιστον που ξέρω) είναι ότι αν δεν μπει πετάλι με buffer πριν, ακούγεται σχετικά έντονα το ρολόι (το οποίο χτυπάει με το ρυθμό του rate προφανώς), ειδικά αν υπάρχει μερικό gain. Με ενα buffered πετάλι πριν στην αλυσίδα, ο θόρυβος αυτός εξαφανίζεται παντελώς

:)  :)  :)  :)  :)  :)

Βασικά καλύτερο review δε μπορούσες να κάνεις!

Έτσι είναι...εγώ έχω ένα καλό buffer στην αρχή της αλυσίδας το οποίο κάνει μεγάλη διαφορά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου