babisgibson Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 καλησπερα,ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τελευταία εχω μπερδευτει πολυ..εδω και καιρο ειχα τις καρβινν στο μυαλο μου ως πολυ ποιοτικα οργανα και value for money..μιλησα ομως με 1,2 ειδικους και μου παν πως τις θεωρουν μετριες σε ποιοτητα κατασκευης και πολυ υπερεκτιμημενες ..τι εχετε να πειτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 ειχα τις καρβινν στο μυαλο μου ως πολυ ποιοτικα οργανα και value for money Ισχύει (μιλάω από εμπειρία). μιλησα ομως με 1,2 ειδικους και μου παν πως τις θεωρουν πολυ υπερεκτιμημενες Στην Ευρώπη ίσως, στην Αμερική όχι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Και τι σου προτειναν αν ειναι μετριες οι Carvin; :o :o Αν ειναι οι Carvin υπερεκτημημενες τι να πουμε για αλλες For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Έλα βρε... Ερωτήσεις... Μα αυτές που πουλούσαν... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Ναι το φανταζομαι Να μας πει τι ηταν να δουμε βρε παιδι μου. Να δουμε τι στανταρς εχει ο αλλος. For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Και τι σου προτειναν αν ειναι μετριες οι Carvin; :o :o Αν ειναι οι Carvin υπερεκτημημενες τι να πουμε για αλλες παιζεται ενα deal με ανταλλαγη για μια gibson lp studio +διαφορά να παρω μια carvin dc 400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Οι carvin είναι γαμιστερές (έχω). Τέλος. Οι fender usa ειναι υπερεκτιμημένες (έχω). Τέλος. Οι ibanez είναι υπερκτιμημένες (έχω). Ό,τι λαλακία λέει ο κάθε έμπορας δεν είναι θέσφατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Όπως προείπα, έχω κάποια εμπειρία με τις Carvin, έχοντας μιλήσει τηλεφωνικά και με τον τότε CEO της εταιρείας, ο οποίος ήταν ο .... άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Πήραν όλη την παγκόσμια διανομή στα χέρια τους αποκλείοντας dealers, για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στα πάντα. Απίστευτο QC, custom όργανα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, σε τιμές .... που άλλοι αγοράζουν bulk όργανα άλλων εταιρειών. Έπαιξα με κάποιες και δεν το πίστευα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Οι carvin είναι γαμιστερές (έχω).Τέλος. Πόσες; Οι fender usa ειναι υπερεκτιμημένες (έχω).Τέλος. Πόσες; Οι ibanez είναι υπερκτιμημένες(έχω) . Πόσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Πόσες; Πόσες; Πόσες; 8 9 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση