Guru npap Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Πρέπει να είναι πάνω από 200 (τουλάχιστον) αυτά που με "αιχμαλωτίζουν". Σαφώς πολύ μεγάλη λίστα για να αναφερθεί. και λίγα λες... πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα το είχαν τα "κόντρα ρόλο" που μας δημιουργούν ανάλογα συναισθήματα... ας πούμε από το κατεβατό που μου ήρθε και παρέθεσα, εκτός από τις 2 southιές κανένα δεν θα χωρούσε σε μια (ειδικά σημερινή) μου playlist... όπου όμως τα παίρνω "αυτί", κολλάω... :) Νομίζω ότι τα περισσότερα τραγούδια με αξέχαστες μελωδίες έμειναν να καταλαμβάνουν μνήμη γιατί τα ακούσαμε στη νιότη μας. όντως... προσωπικά σπάνια μου συμβαίνει τα τελευταία χρόνια ... ένα από τα ελάχιστα σχετικά σύγχρονο είναι το κάτωθι δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Αφού αναφέρεσαι σε τραγούδια, αποκλείουμε τα jazz instrumentals (και ευτυχώς γιατί είναι άπειρα) και περιοριζόμαστε σε μερικές ...... χιλιάδες. :D Ενδεικτικά...(θα ήθελα να βάλω χίλια ακόμα, αλλά το 'σκισα). Ο μάγος της "μελωδίας με τα ψέμματα" όπως έλεγε κάποτε ένας φίλος (εννοώντας ότι με ελάχιστες νότες έφτιαχνε φανταστικές μελωδίες) Jobim. http://www.youtube.com/watch?v=sT2BloTgw7k Και δύο κλεψιμέικα, ένα με απλά φωνητικά (χωρίς στίχους) και ένα χωρίς φωνή που η μελωδία του είναι.... καθαρή έμπνευση με πέντε ρημαδονότες. http://www.youtube.com/watch?v=oTwpO12Ux-w Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 ....κάνουν προβοκατόρικες συνωμοσίες με το ασυνείδητό σου ... +... :) ---------------------------------------------------------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Μιας και αναφέρθηκε όμως ο Tom Waits, αυτό που μου είχε μείνει για καιρό ήταν το Ol' 55 από το Closing Time. ;D ;D ;D Ειδικά τις μικρές, μεταμεσονύκτιες ώρες στο αυτοκίνητο να κόβεις βόλτες απλώς για να ακούσεις αυτό το τραγούδι και αυτό το δίσκο... Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 ;D ;D ;D Ειδικά τις μικρές, μεταμεσονύκτιες ώρες στο αυτοκίνητο να κόβεις βόλτες απλώς για να ακούσεις αυτό το τραγούδι και αυτό το δίσκο... χεχε δεν ξερω για αμαξι ,αλλα τωρα τελευταια ,αυτη η περιοδος του σιγονταρει πολυ ομορφα καποια καλοκαιρινα βραδια.Ξερει να λεει ιστοριες ο Θωμας!!! If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 χεχε δεν ξερω για αμαξι ,αλλα τωρα τελευταια ,αυτη η περιοδος του σιγονταρει πολυ ομορφα καποια καλοκαιρινα βραδια.Ξερει να λεει ιστοριες ο Θωμας!!! Ακριβώς... σαν να μου λες τους στιχους του GrapeFruit Moon :) Όσο για ιστορίες, το Martha ειναι απιστευτό :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Θα γίνω λίγο πεζός.. [flash=200,200] και [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=C5E_zXbmrlM Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 και ένα ακόμα beatles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Θα γίνω λίγο πεζός.. [flash=200,200] Εννοείται πως περί ορέξεως κλπ, αλλά πες μου ότι κάνεις πλάκα, δε θέλω να δω εφιάλτες απόψε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Όντως παίζει τεράστιο ρόλο αν κάτι το πρωτοακούσεις σε νεαρή ηλικία, αλλά αν αυτό παραμένει αξεπέραστο και άφθαρτο βαθιά μέσα στο μυαλό σου και μετά από πολλά πολλά χρόνια και άπειρα ακούσματα, κάθε λόγος αμφισβήτησης εκλείπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση