Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Μιας και το γρατζουναγα χτες, λεω δεν το γραφω κιολας? Εκανα κατι αλχημειες στο αριστερο καναλι του Killer απο το Live του 99 και χαμηλωσα σε αυτο την κιθαρα του Σπαθα ετσι ωστε να προσθεσω στο left ενα ντουμπλαρισμα με δευτερη φωνη επηρεασμενη απο παλιοτερες "εκδοσεις" του κομματιου, απο Phos και On The Wings (Death Is Gonna Die), κι εβαλα και κατι δικα μου. "Παιξτε" λιγο με το balance των ηχειων σας, αν δεν "ισορροπουν" οι κιθαρες οπως ακριβως θελετε . Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Δίδαξες πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Ρισπεκτ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Εξαιρετικό παίξιμο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Ρισπεκτ! :) Και λίγα λες! Σπέρνεις Σπύρο! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Ως φανατικος Σωκρατικος και φιλος των Αντωνη και Γιαννη δηλωνω σεβασμο!! Αντε να βρεθουμε να τα παιξουμε και μαζι!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2014 Σορυ παιδες για την καθυστερημενη απαντηση αλλα "εχασα" χθες τη σκυλα μου τη Νταιζη. (πολλοι θα την θυμαστε αφου εχει "πρωταγωνιστισει" και σε πολλα κλιπακια που εχω ανεβασει). !3 χρονια αγαπης ηταν αυτα. Εχασα το φιλαρακι μου και υπολειτουργω. Σας ευχαριστω ολους για τα ομορφα σχολια. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2014 :'( Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2014 Λυπάμαι φίλε μου. Είμαι σίγουρος πως ήταν τυχερή που σε είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2014 Λυπάμαι φίλε μου. Είμαι σίγουρος πως ήταν τυχερή που σε είχε. +1 Λυπαμαι πραγματικα Σπυρο. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση