nick_ls Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Ποια από τις 2 θα προτιμούσατε και γιατί; Ας πούμε ότι τις βρίσκατε μεταχειρισμένες πάνω κάτω στην ίδια τιμή. Ποια είναι πιο value for money καθώς γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι είναι mid-end κιθάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Mε κλειστα ματια VINTAGE... Καλυτερο hardware και ποιοτητα κατασκευης!! προσφατα δε αγορασα μια strat VINTAGE απ τις αγγελιες και να μην σου πω πως παίζει γτ θα ορμηξουν ΠΑΛΙ ολοι να με φανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Mε κλειστα ματια VINTAGE... Καλυτερο hardware και ποιοτητα κατασκευης!! +1000. Ή Εpiphone θέλει, για αρχή τουλάχιστον ::), μαγνήτες και κλειδιά, την Vintage την παίρνεις και παίζεις..... 8) Στα λέω αυτά, λόγω εμπειρίας στις συγκεκριμένες κιθάρες όχι για νά'χουμε να λέμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Συμφωνω με Satanas και cigaret13 ,ειμαι κατοχος μιας V100MRPGM ICON Series Lemon Drop καταπληκτική για τα λεφτα της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Kατάλαβα, thanks παιδιά. Κι εγώ αυτήν την υποψία είχα για τις vintage αν και δεν έχω πιάσει/παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση