silverizla Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Ειμαι αναμεσα σε δυο les pauls οι οποιες ειναι: http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Les-Paul-Signature-T.aspx και http://www.andertons.co.uk/solid-body-electric-guitars/pid34497/cid671/gibson-les-paul-traditional-gold-top-p90-electric-guitar.asp γενικα θελω μια κιθαρα, η οποια θα κρατησει χρονια, και δεν θα θελω μετα απο 1-2 χρονια να παρω αλλη. Απο ηχο, θα ηθελα να ειναι οσο πιο versatile γινεται, επισης θελω να μαθω αν αξιζει η διαφορα στη τιμη στη δευτερη. και γενικα πεστε γνωμες :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Προσωπικά θα αγόραζα τη δεύτερη.Μου αρεσει πιο πολύ και το χρώμα και οι μαγνήτες και το bigsby.Είναι πιο αλητεία.Πώς να το κάνουμε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Ειμαι αναμεσα σε δυο les pauls οι οποιες ειναι: http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Les-Paul-Signature-T.aspx και http://www.andertons.co.uk/solid-body-electric-guitars/pid34497/cid671/gibson-les-paul-traditional-gold-top-p90-electric-guitar.asp γενικα θελω μια κιθαρα, η οποια θα κρατησει χρονια, και δεν θα θελω μετα απο 1-2 χρονια να παρω αλλη. Απο ηχο, θα ηθελα να ειναι οσο πιο versatile γινεται, επισης θελω να μαθω αν αξιζει η διαφορα στη τιμη στη δευτερη. και γενικα πεστε γνωμες :p Είναι εντελώς διαφορετικά όργανα. Προσανατολίζεσαι περισσότερο σε διπλούς ή μονούς; Γενικά πάντως οι gibson δεν είναι όργανα που θα πάθουν κάτι. Με φροντίδα θα σου κρατήσει μια ζωή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Swtang Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 καλησπερα κι απο εμενα.. αν εχεις κλιση προς την blues ψηφιζω την δευτερη δαγκωτο...:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Προσωπικά θα αγόραζα τη δεύτερη.Μου αρεσει πιο πολύ και το χρώμα και οι μαγνήτες και το bigsby.Είναι πιο αλητεία.Πώς να το κάνουμε ;D Μαζι σου.Τι κιθαρα!!!! If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Και γω θα επερνα την λεσπολλ με τους P90's και το Bigsby.Ειναι μια κιθαρα που εχω βαλει στο ματι χρονια και ειδικα τωρα που περναω μια λεσπολλ φαση ας πουμε. Θελω να πω ομως και κατι αλλο .Οταν λες η κιθαρα να ειναι vesralite πως το εννοεις? Δυο καλοι μαγνητες ειναι για μενα το ζητουμενο πλεον ουτε καν τρεις ,τα αλλα νομιζω οτι λιγο πολυ ειναι στα δαχτυλα. Παντως χτυπα την κιτρινη ειναι κουκλιτσα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Eίναι εντελώς διαφορετικά όργανα. Γενικά αυτό που λες δεν ξέρω κατά πόσο στέκει. Δε σημαίνει ότι δίνεις λεφτά και παίρνεις μία μάρκα γνωστή άρα θα σου κρατήσει και χρόνια. Δεν είναι αυτοκίνητο πχ να χρειαστεί αλλαγή. Εννοώ ότι ούτως ή άλλως θα κρατήσει. Γενικά το καλύτερο είναι πριν δώσεις τόσα λεφτά να έχεις παίξει το όργανο. Versatile ήχο όταν λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Brutus Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάλι θα προτιμούσα την 1η, γιατί σε αυτά τα χρήματα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βρεις σε μοντέλο της Gibson από την τρέχουσα γραμμή παραγωγής της. Κυρίως εννοώ το "traditional weight relief", τα κλειδιά, τους μαγνήτες και το high gloss nitro. Καλό και το Bigsby και οι P-90, αλλά κάνουν το όλο πακέτο πιο "εξειδικευμένο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2014 +1 για την πρωτη...γαι ολους οτυς απο πανω λογους + το οτι εχει νερα!!!!(κιθαρα χωρις νερα μονο κατω απο χιλιαρικο :P) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση