musictech Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 τα παιδια εχουν δικιο..το modular δεν ειναι για αρχαριους..θα σε μπερδεψει πολυ..θα σου ελεγα με μεγαλη σιγουρια να καταληξεις στο supernovaII η στο virus c η το kc...απλα το supernova μου φαινεται πως εχει ηχο με καλυτερη παρουσια που δεν στηριζεται και τοσο στην χρηση πολλων εφε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skouter Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 τα παιδια εχουν δικιο..το modular δεν ειναι για αρχαριους..θα σε μπερδεψει πολυ..θα σου ελεγα με μεγαλη σιγουρια να καταληξεις στο supernovaII η στο virus c η το kc...απλα το supernova μου φαινεται πως εχει ηχο με καλυτερη παρουσια που δεν στηριζεται και τοσο στην χρηση πολλων εφε... ΣΩΩΩΩΩΣΤΟΣ!!!Επισης το supernova εχει εκπληκτικα φιλτρα.Επειδη δεν το εχω δουλεψει ομως δεν ξερω τι παιζει με το arpg.Του virus ειναι καταπληκτικο και πολυ καλο στο συγχρονισμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 και του supernova to arpg. ειναι αψογο με καμια 400αρια presets(monophnic & polyphonic) δυνατοτητα αποθηκευσης πολλων custom presets και lεπτομερες editing.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Το Virus ναι εχει ηχαρες δε λεω αλα η ποιοτητα που εχουν οι ηχοι του δεν μπορουν καν να πλησιασουν το nord lead,000 φορες suppernova αντι για virus !Eγω εχω καταληξει τελικα nord modular ή 3 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skouter Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Εγω προς το παρων θα σου ελεγα το 3 και μια εξωτερικη μοναδα εφφε.Θα σου λειψουν σιγουρα!Αλλα μην φρικαρεις με τη διαφορα.Εδω και ενα χρονο παιζω με virus c(οχι δικο μου) και nord lead3.Δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες.Το virus ειναι πολυ καλο μηχανημα.Απλα του nord ειναι πιο ζεστος και πιο κοντα στο real analog.Ελπιζω καποια στιγμη να προσθεσω το ti στον εξοπλισμο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 koita to virus to akousa apo demos tis eterias opos kai to modular. to mono thetiko gia to virus(ti) einai oti einai pio gnorimo to perivallon tou se mena,eno sto modular den xero ti paizei,an to do apo konta mporei na katalavo.Opos kai sto 3 vgazo akri ala exei to mion me ta effe ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 parola auta an mou edine mia mikri eggiisi gia to suppernova tha to eixa xtipisei idi :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 No greeklish please! :twisted: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 ζητησε να το παρεις μαι μερα δοκιμαστικα ..δωσε και προκαταβολη αν χρειαστει...η αφιερωσε καποιο χρονο εκει που το βρηκες για να το τσεκαρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 του ειπα να μου το δοσει να το δοκιμασω σπιτι μου με τις ωρες και αν δουλευει κομπλε το χτυπαω αλα δεν ψηνεται !Οχι να το δοκιμασω αν μου αρεσει σαν ηχος. σαν μηχανημα αν ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση