freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Το γυρίσαμε στο εμπόριο λευκής σαρκός δλδ ε? ;D ;D ;D Δεν το γυρισαμε.Εξ απο του ανεκαθεν στοχος... ;D ;D κόψε τη γρεζοφωνή ρε πιδίμ, με αρέζεις καλύτερα ;) Κοψε το 'να,κοψε τ' αλλο,στο τελος θα γινω Τζωνης Λογκαν. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Κοψε το 'να,κοψε τ' αλλο,στο τελος θα γινω Τζωνης Λογκαν. :D Νόμιζα ότι ωριμάσαμε. ;D ;D Κομμένα τα σόλο, τα γρέζια στα φωνητικά, τα τηγανητά, το αλάτι και η ζάχαρη, οι σάλτσες, οι ψωμάρες, κλπ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Οπως γραφει και τ'αδερφι μας ειναι μεγαλη αμερικανια το κομματι! Country/αμερικανοfolk του δρομου η κατι τετοιο οπως τα λετε εσεις οι μορφωμενοι περι τα μουσικα και ξαναμαναπαλι του δρομου. ;D ;D ;D Εμεις οι αδαεις ακροαται τα λεμε βλαχοκαντρυροκ και γουσταρουμε. Τι σημασια εχει,αν το ειχε γραψει ο Hiatt η ο Tom Russell θα το επαιζαν τα ραδια κει περα απ'τους Ατλαντικους και θα ηταν μεγαχιτ. Ευχαριστουμε αδερφια!! ΥΓ.Ελεγε να τελειωνει με ενα μισοκουπλεδακι σκετη ακουστικη με φωνη και να μενει στον αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Νόμιζα ότι ωριμάσαμε. ;D ;D Προσπαθωμεν αλλα τελικα.. Παν μετρον αχρηστον. Εμεις οι αδαεις ακροαται τα λεμε βλαχοκαντρυροκ και γουσταρουμε. ;D βλαχοκαντρυροκ με υπαρξιακας αναζητησεις περι του τι μελι γενεσθαι λεγεται το ειδος. :D Ευχαριστουμε αδερφια!! Εμεις σας ευχαρισταμε για την στηριξη και ευελπιστωμεν να ακουσομεν τζιμπουροκ λιαν συντομως. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 +1 @ gvour Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Χαιρομαι πολυ! Νικολα εχω την εντυπωση οτι αυτο το αλμπουμ θα σου αρεσει πολυ.. Δεν ξερω γιατι..Ετσι νομιζω.. :) Παντως οποιος θελει να το ''αγορασει'' μπορει να το κανει μεσω Paypal στο bandcamp μιας και θα ειμαστε φειδωλοτατοι σε εκτυπωσεις και discs. Σ ευχαριστουμε! :) Εμμ... Είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή; Αν ναι, σε ποιό λινκ (γιατί είμαι τεμπέλης να ψάχνω μόνος μου...). Και είμαι σίγουρος ότι θα μου αρέσει! Εννοείται! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Ramble On μεγάλε Σταύρακα .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Ωραίος και πάλι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2014 Είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή; Αν ναι, σε ποιό λινκ (γιατί είμαι τεμπέλης να ψάχνω μόνος μου...). Nικολα θελω να σ ευχαριστησω δημοσια εκ μερους ολων μας για το ενδιαφερον σου και την στηριξη σου.Εγω ακομα περισσοτερο για το αμειωτο ενδιαφερον σου.Με τιμαει οσο δε φανταζεσαι... Μολις ελαβα ειδοποιηση απο το bandcamp-paypal. Δεν ειναι τα χρηματα,ειναι η εκτιμηση για τη μουσικη μου/μας. Nα εισαι καλα φιλε... :) @Audiokostas... :-* :-* :-* @atreu73 σ ευχαριστουμε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους! Απο σημερα το καινουριο αλμπουμ των Ηush 'n Rush με τον τιτλο ''Τales never told'' ειναι διαθεσιμο για free download ή αγορα με Paypal βαζοντας το ποσο της αρεσκειας σας. Eιναι ενα ιδιαιτερο τροπον τινα αλμπουμ για μας αφου χρησιμοποιηθηκαν μονο ακουστικες κιθαρες στην ηχογραφηση σε μια προσπαθεια να αλλαξουμε προσωρινα το ηχητικο τοπιο της μπαντας. Στο παρον thread θα ανεβουν και μεμονωμενα κομματια του αλμπουμ οταν αυτα ανεβουν στο Youtube. Feel free to comment & share! https://hushnrush.bandcamp.com/album/tales-never-told Να ειστε ολοι καλα και Keep Rock 'n Roll alive! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση