freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Κοίτα μην του το πεις απότομα και "στραβώσει". ;D ;D ;D ;D Δε στραβωνει με τιποτα. Μονο αν πετυχει μαπα καρπουζι. :P ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Κάθε φορά Σταύρο που σας ακούω εκπλήσσομαι θετικά με τη δημιουργικότητά σας! Μου άρεσαν πολύ και τα δύο κομμάτια. Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος και όπως πάντα η φωνή σκοτώνει! ;) Μπράβο σε όλους! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Μου άρεσαν πολύ και τα δύο κομμάτια. Xαιρομαι πολυ που σου αρεσαν Δημητρη! Να εισαι καλα και συνεννοουμαστε συντομως για τα υπολοιπα... ;) Απλα να δροσισει λιγο πρωτα... :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Αλλο ενα δειγμα απο το νεο μας αλμπουμ, με τον τιτλο ''Τales never told''(ευχαριστουμε τον αδερφο Φουζιο για την βοηθεια στον τιτλο του αλμπουμ :-*). Σε λιγες μερες θα ανεβει ολοκληρο στο bandcamp για free download ή donation. Να ειστε καλα! :) https://www.youtube.com/watch?v=zPXqMoPtXpA GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 ευχαριστουμε τον αδερφο Φουζιο για την βοηθεια στον τιτλο του αλμπουμ Θα σε κοπανήσω, και έχω και βαρύ χέρι (ρώτα τον gvour). ;D ;D :-* Μου άρεσε πάρα πολύ (μα πάρα πολύ) το κομμάτι. Λοιπόν είναι το μοναδικό που για κάποιο λόγο (δεν ξέρω ποιόν) δεν θα σου πω για σόλο. :D Απίστευτα τα φωνητικά (ίσως είναι η "ευκαιρία" εδώ, να φανεί η φωνή straight, σε όλο της το μεγαλείο). Είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ του κιαρατά αλλά ... το κουπλέ από το 2:11 μέχρι το 2:26 είναι Van Morisson και Tom Waits μαζί. Καλή συνέχεια μάγκες (το αξίζετε). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Love it! Είναι φανταστικό αυτό το τελευταίο. Άντε να βγει να πάρω τα γνωστά 2 αντίτυπά μου! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Love it! Είναι φανταστικό αυτό το τελευταίο. Άντε να βγει να πάρω τα γνωστά 2 αντίτυπά μου! ;) Βρε Νικόλα, δεν είναι το απόλυτο "driving in the highway" κομμάτι? :) EDIT: Λάκη, βρες highway και γυναίκες για videoclip άμεσα! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Είμαι γνωστός γκρινιάρης και αντιβλαχοποζεράς :-X οπότε μη το λάβεις υπόψη ;D ;D ;D Είναι υπέροχο αυτό το τελευταίο, τα προηγούμενα, δεν τα έχω ακούσει, απλά κάτι με χαλάει στη παραγωγή και δεν μπορώ να το περιγράψω σωστά. Θα το ήθελα λίγο πιο κουδουνιστό, αλλά απ την άλλη και λίγο πιο σκοτεινό................ξέρω, δεν κατάλαβες τπτ ;D Πάντα σπουδαίοι, έστω κι αν δεν είναι κοντά στα μέτρα μου..............αν ήταν, θα σε γύρναγα το απόλυτο driving οβίνδεον κλιπ εις το Παγγαίο και ουχί εις την Εγνατία που λέει και ο Φούζιος 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Θα σε κοπανήσω, και έχω και βαρύ χέρι (ρώτα τον gvour). ;D ;D :-* Απίστευτα τα φωνητικά (ίσως είναι η "ευκαιρία" εδώ, να φανεί η φωνή straight, σε όλο της το μεγαλείο). Να κοπανας καμια κιθαρια τοτενες γιατι γραφεις 3 φορες το χρονο ενω εχεις απειρα πραματα να δωσεις σε μας τους φουζιοναδες που γιναμε μπαναλοροκ.. ;D Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε το κομματι αλλα και η φωνη γιατι αμα δε βαζω ντραιβ νιωθω μια ανασφαλεια... :P Love it! Είναι φανταστικό αυτό το τελευταίο. Άντε να βγει να πάρω τα γνωστά 2 αντίτυπά μου! ;) Χαιρομαι πολυ! Νικολα εχω την εντυπωση οτι αυτο το αλμπουμ θα σου αρεσει πολυ.. Δεν ξερω γιατι..Ετσι νομιζω.. :) Παντως οποιος θελει να το ''αγορασει'' μπορει να το κανει μεσω Paypal στο bandcamp μιας και θα ειμαστε φειδωλοτατοι σε εκτυπωσεις και discs. Σ ευχαριστουμε! :) Είναι υπέροχο αυτό το τελευταίο, τα προηγούμενα, δεν τα έχω ακούσει, απλά κάτι με χαλάει στη παραγωγή και δεν μπορώ να το περιγράψω σωστά. Θα το ήθελα λίγο πιο κουδουνιστό, αλλά απ την άλλη και λίγο πιο σκοτεινό................ξέρω, δεν κατάλαβες τπτ ;D Σαμυ νομιζω οτι καταλαβα τι εννοεις.Ισως θες να πεις οτι παραειναι...καθαρος ο ηχος? Δεν εχει ομιχλη... Κι ομως δεν το προσπαθησαμε να ειναι ετσι. Απλα ετυχε η συγκεκριμενη αποτυπωση να βγαλει αυτο το ηχοχρωμα. Εχω παντως την εντυπωση οτι ειναι πιο ''ευκολος'' ο ηχος για απλους ακροατες-θνητους και χαιρομαι που δεν παιδευτηκα να το πετυχω. Το αν μου αρεσει 100% ειναι αλλο θεμα... ;) Να σαι καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Εχω παντως την εντυπωση οτι ειναι πιο ''ευκολος'' ο ηχος για απλους ακροατες-θνητους και χαιρομαι που δεν παιδευτηκα να το πετυχω. Το γυρίσαμε στο εμπόριο λευκής σαρκός δλδ ε? ;D ;D ;D Κρίμα γιατί κατ ουσίαν σε είχα για το Τσαλ να γυρίσουμε οβίνδεο με τα μόνδελ του ξάρφου. Εκεί που η πέτρα θυμίζει Σαντορίνη, αλλά η ερημιά χτυπάει κόκκινο όλο το χρόνο, στα Ίμερα. Δεν πραζζζζζζζ, θα το γυρίσω με τους Παράγκας ::) Άκουσα και τα άλλα 2. Υπέροχο το get away, κόψε τη γρεζοφωνή ρε πιδίμ, με αρέζεις καλύτερα ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση