fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2014 Θελουμε να ωριμασουμε φιλος Το σόλο (αν είναι σωστά βαλμένο) είναι μέρος του κομματιού. Το ' χετε ρε διάολε! Just use it the right way! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Ωραια και τα δυο,με σαφη προτιμηση στο Not another day. Και οπως λεει κι ο ψηλος,τι ωραια η καθαρη φωνη στο Get away. Και τι γκρουβα ρε συ αυτος ο ντραμμερ,το λεω καθε φορα αλλα ο ανθρωπος σκοτωνει. Κι αυτο φαινεται ακομα πιο πολυ σ'αυτου του ειδους τα τεμπα με σκουπακια. Το σόλο (αν είναι σωστά βαλμένο) είναι μέρος του κομματιού. Να 'χει ας πουμε μερικα 7ηχα 16των με αουταν νοτες,ωραια πραματα. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ειναι προνόμιο να ακουμε την δουλειά σου/σας, πάντα. Θα συμφωνησω με τον Κωστα. Να γραφετε,να παιζετε,να γουσταρετε και να σας ακουμε. Μπραβο Σταυρε,μπραβο σε ολη τη μπαντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Η σύγκριση γίνεται πλέον με γνωστά ονόματα Αμερικανο-Αγγλικών groups. Έτσι!!!! Μπράβο, πολύ ωραίες μουσικές, μελετημένες :D Για πες και για τις κιθάρες (μάρκες-χορδές-εγγραφή), εάν δεν σου κάνει κόπο βέβαια ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Μαμώ και τα δύο!!! Δεν ξέρω για ποιό μιλούσαμε . αλλά το πρώτο μου έκανε πιο πολύ κλικ για τη δλειά. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Σουπερ και παλι τι να λεμε. Μη τραγουδας χαμηλα ρε συ, θα κλεισεις. ;D Αμα βαρουσες ολο το ακκορντο χαλουσε...Ασε που ειναι και απο C# και δεν... ;) Γιατι δεν την κουρδιζες drop C# τοτε, να παστωνε το πραμα? 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 @ cos_dr Να σαι καλα φιλε,μας τιμαει το σχολιο σου... :) Και τι γκρουβα ρε συ αυτος ο ντραμμερ,το λεω καθε φορα αλλα ο ανθρωπος σκοτωνει. Το αξιοθαυμαστο ειναι οτι γραφει αφου εχει ακουσει 5 λεπτα το κομματι στην ακουστικη, χωρις μα μου-'δεν το χω κανει κτημα μου...'' και λοιπες γκρινιες... :-X Να σαι καλα Γιωργαρα μ! @cigaret 13 Tα κομματια του αλμπουμ γραφτηκαν ολα με μια Martin (δε θυμαμαι μοντελο) και χορδες Musicstore 10αρες του ενος ευρού....ειχαμε καμια 30ρια σετ και ειπαμε να αλλαζουμε χορδες σε καθε take... :P Σ ευχαριστουμε για το σχολιο αδερφε! Μαμώ και τα δύο!!! Δεν ξέρω για ποιό μιλούσαμε . αλλά το πρώτο μου έκανε πιο πολύ κλικ για τη δλειά. ;D Αυτα ειναι για αγριανθρωπους ρε συ... ;D Για τη δλεια σου χω κουλτουρα ψυχοπονιαρικη για ευαισθητες κορασιδες.. :P :-* Μη τραγουδας χαμηλα ρε συ, θα κλεισεις. ;D Γιατι δεν την κουρδιζες drop C# τοτε, να παστωνε το πραμα? 8) ;D ;D ;D Γι αυτο τραγουδαει χαμηλα..εχω κλεισει... ;D Ασε που ωριμασα πια... :P 8) :-X Drop C#??? Θα τασταριζαν και οι τοιχοι.. Ασε που δεν τα παω καλα με αυτα τα αφυσικα διαβολικα πραματα... :D Να σαι καλα Σπυρο μου! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 κουλτουρα ψυχοπονιαρικη για ευαισθητες κορασιδες.. Ευχαριστώ που σκέφτεσαι και μας τις... :P ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Oμορφα τραγουδια και τα δυο.Τα ακουσα με ενδιαφερον μιας και ετοιμαζω και γω κατι ακουστικο.Μακαρι να ειχα κατι παρομοιο στον ηχο των ακουστικων.Παντως καλα εκανες και πηγες και εκει. Ξες σε ακουστικες φασεις γουσταρω και καμια φυσαρμονικα να περνει τα σολο απο τις κιθαρες που κατα τι γνωμη καλα το σκεφτεσαι και θες λιγο να τα περιορισεις.Αφου παιζεις ουτως ή αλλως δεν εχεις να αποδειξεις και τιποτα σε κανενα.Ισα ισα δινεις και λιγο χωρο στη συνθεση και την βλεπεις απο αλλο πρισμα και στην τελικη αμα δεν κατσει παλι εκει ειναι και μπορεις να το πεταξεις.Ωραια προσεγγιση εν τελη ,ωραιος ηχος και ζορικο παιξιμο οπως παντα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 καλα το σκεφτεσαι και θες λιγο να τα περιορισεις.Αφου παιζεις ουτως ή αλλως δεν εχεις να αποδειξεις και τιποτα σε κανενα.Ισα ισα δινεις και λιγο χωρο στη συνθεση και την βλεπεις απο αλλο πρισμα και στην τελικη αμα δεν κατσει παλι εκει ειναι και μπορεις να το πεταξεις. Eπιτελους και λιγη ωριμοτης δω χαμω... ;D Εδω περιορισαν τα σολα αυτοι που εχουν αποδειξει τα παντα... 8) ;) Σ ευχαριστουμε Τζωννυ για το σχολιο! Ευχαριστώ που σκέφτεσαι και μας τις... :P ;D ;D Εσενα σου χω στα σκαρια ελεχτρικο αλμπουμ χωρις φωνη με μονο ΑΡΑΟΥΤ σολα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2014 Εσενα σου χω στα σκαρια ελεχτρικο αλμπουμ χωρις φωνη Στον τραγουδιστή το είπες? Επειδή τυγχάνει να τον ξέρω, εκτός από φωνάρα, είναι και πολύ καλό παλικάρι. Κοίτα μην του το πεις απότομα και "στραβώσει". ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση