Προς το περιεχόμενο

metal jam amplitube 3 overloud th2

sofoz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενα λεπτο με arabic κλιμακα πανω σε ενα metal drum track απο ενα ξενο forum.

Amplitube 3 orange rockerverb ρυθμικη, overloud th2 lead (brunetti R-evo) και λιγο zoom g3 καθαρο octave στην αρχη. Yamaha RGX 1212 s με lundgren smooth operator bridge.

Ο μπασσιστας ειχε ρεπο μαζι και το μπασσο του!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ισχυει αλλα ειμαι ικανοποιημενος διοτι ηταν 4 το βραδυ μετα απο αρκετη ρετσινα και βασικα δοκιμαζα τα plug in. Μπορω να το καθαρισω οποιαδηποτε στιγμη αλλα βαριεμαι και συμβαινει κατι περιεργο και ισως ξερεις κατι: Το reaper οταν κανει render κανει καποια περιεργα "πραγματα".

Αλλαζει το active take εννιοτε και χτες χαμηλωνε περιεργα τα level σε οποιο track ειχε το overloud ενα απο τα οποια ηταν και το αριστερο στη δισολια. Αυτο που ακους επρεπε να ειναι πιο κατω (ακους την τριτη σε αραβικη κλικαμα εκτος απο την τελευταια νοτα και ισως αυτο σε χτυπαει) αλλα το take που ηθελα το reaper το ...εκανε ο,τι ηθελε...Στο τελος εκανα render, το ακουγα, ανεβαζα ξανα, το ξανα ακουγα και το αποτελεσμα ηταν τυχαιο.

Σε οσα track ειχε το amplitube ηταν οκ.

Γνωριζεις τιποτα?

Χμμ οχι. Δεν ειναι στις ρυθμικες, το ακουω με ακουστικα και απο τα ηχεια. Οι ρυθμικες βγηκαν οκ στα levels μεταξυ τους. Δεν κανω hard pan γιατι δεν μου αρεσει αλλα παντα εχω μια ασσυμετρια και σε συχνοτητες και στο panning μεταξυ τους γιατι μου ακουγεται πιο καλα ετσι. Οποτε δινουν την εντυποση οτι ακουγονται διαφορετικα.  Ωστοσο εδω ακουγονται το ιδιο σε ενταση. Μηπως κατι δεν παει καλα με τα δικα σου (εχει τυχει πολλες φορες!)? Η την αρπαξε η δικια μου καρτα πουθενα, μη με βαζεις να ψαχνομαι με το decibeloμετρο βραδιατικα χα χα, το αποτελεσμα των plug in με ενδιεφερε. Νομιζω οτι το amplitube ειναι πραγματικα καλο.

Το πιο παραξενο ειναι οτι στο rendering αλλαζε και τα active take.

Mπα οχι, μολις το ακουσα και με τα ακουστικα. Ισως να μην τις εχεις panαρει ακριβως το ιδιο. Η δεξια μου ακουγεται ελαφρως πιο δυνατα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου