Thanoszin Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 Δημητρη το καπακι μετα απο πολλους πειραματισμους για burst (δεν τα καταφερα) τελικα βαφτηκε ετσι.Στο μαονι μονο βερνικι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 Ωραιότατη! ;) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 Θανο μην προχωράς στο βάψιμο του σώματος...αν πράγματι την θες burst. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 Θανο μην προχωράς στο βάψιμο του σώματος...αν πράγματι την θες burst. Νικο εχω περασει δυο χερια ακρυλικο ηδη,και το καπακι το εχω γυαλοχαρταρει 4 φορες. Δεν εχω αλλη υπομονη για 5η φορα. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Θανο μην προχωράς στο βάψιμο του σώματος...αν πράγματι την θες burst. Την ιδια γνώμη εχω και γω Να τη κανεις οπως γουστάρεις οχι οπως μπορεις...τωρα ;D Δωστη στο Νίκο να σου κανει το burst και συνεχίζεις εσυ το clear :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Για το απουσιολόγιο στην πρώτη σελίδα.... Να 'μαι και γω! Προσπαθώ να βρω χρόνο αλλά με έχει απορροφήσει η ενασχόληση με την οργάνωση του ιατρείου μου στην Ιερισσό! Έχω φέρει μαζί πολλά πρότζεκτ και βρήκα και έναν συγχωριανό με μεγάλο εργαστήριο με πλάνες ξεχονδριστήρες κλπ και πρέπει να μετακομίσω τα εργαλεία μου, αν γίνει το κονέ θα δείξω και γω έργο... μέχρι τότε κοιμούνται τα προτζεκτάκια.... Φίλε είσαι ωραίος!! `θα συμφωνήσω με το Νάσο!! Κι εγώ στη σπέσιαλ δε γούσταρα το βάψιμο και τώρα την έξυσα τελείως και πήρα νίτρο να ξαναδοκιμάσω! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2014 Σας ευχαριστω για τις προτασεις. Εχω κολλησει και το μπρατσο οποτε μου φαινεται βουνο να αρχισω παλι το ξυσιμο. Στην επομενη κατασκευη ισως να επιχειρησω και κανενα sunburst. Και μια φωτο μετα απο 4 χερια βερνικι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο καιρο ειπα να ασχοληθω με τη Les Paul. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2014 Πω ρε φίλε πολυ ωραία δουλειά! Μπράβο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Κούκλα όπως πρέπει :D Μπράβο Θανο Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση