ex-bokos Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Μπορεί να μην το περιμέναμε, αλλά είναι γεγονός..... Οι απλησίαστες για το μέσο Έλληνα κιθαρίστα επαγγελματία ή μη, τιμές απόκτησης των αμερικάνικων επώνυμων οργάνων....και μεταξύ μας δεν είναι μόνο η τιμή που πολλές φορές φτάνει σε δισθεώρητα ύψη, είναι και η ρημάδα η ποιότητα που δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν συν το εξτρα κόστος πουτ καλούμεθα να πληρώσουμε λόγω...Ονόματος...και μη θαρείτε πως είναι μικρό.... Ε, τι έχουμε λοιπόν...? Από τη μιά πανάκριβα αμερικάνικα όργανα αμφιβόλου value for money και από την άλλη φθηνά Κινέζικα ή Κορεάτικα για το τζάκι...χιχιχι....(δεν τα λέω εγώ..όλοι μας τα έχουμε πει...) Α, και δεν μιλάω μόνο για κιθάρες αλλά και για λαμπάτους ενισχυτές, όπου μέχρι τώρα έπαιζε το σενάριο, butique custom amps 3000e :oops: και βάλε vs φθηνών τρανζίστορ..... :twisted: ΕΕΕΕΕΕΕ, ΌΛΟ ΑΥΤΌ Κ¶ΠΟΥ ΘΑ ΈΒΓΑΖΕ... :?: :idea: :idea: :idea: Έρχεται η Κορέα... με custom - φθηνές κιθάρες (τα καλύτερα υλικά χωρίς έξτρα χρέωση για ΟΝΟΜΑ Η SIGNATURE) KAI ακόμα πιο φθηνούς λαμπάτους <--- ναι καλά διαβάσατε, ενισχυτές οι οποίοι βασιζόμενοι σε παλιές δοκιμασμένες wiring συνταγές θα εκπλήξουν το αυτί μας χωρίς να ρημάξουν το πορτοφόλι μας... και μάλιστα οι τύποι υπόσχονται set των παραπάνω με...ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ...1000Ε ....Ε, ΛΟΙΠΌΝ ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΥΓΙΕΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. που? θα με ρωτήσετε εύλογα και πως?.....ε...κάντε λίγο υπομονή.....έρχονται... :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Για εμενα και για πολλους τα τελευταια 4-5 χρονια οι κορεάτικες ΚΙΘΑΡΕΣ ειναι ηδη στο επιπεδο που περιγραφεις οποτε δεν εκπλησομαι καθολου... Ηδη οι κινεζικοι VOX σκοτωνουν (ειδικα για τα λεφτα τους) οποτε δεν εκπλησομαι καθολου αν μας ερθουν και τιποτα "ανωνυμοι" κορεατικοι ενισχυτες με λυχνιες που θα ειναι καταπληκτικοι...δεν ειναι δα και rocket science η κατασκευη ενος καλου λαμπατου ενισχυτη... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-bokos Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 σωστός ο φίλος superfunk.... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Σωστός εκτός απ'τη μεξικάνα Strat μου, οι υπόλοιπες 3 ηλεκτρικές, μια ηλεκτρακουστική και ένα μπάσο είναι κορεάτικα (αγορασμένα την τελευταία εξαετία) και φυσικά μαμάνε. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Εγ'ω π'αντως αν κρ'ινω απο την EPIPHONE G-400 που 'εχω ε'ιναι μια χαρά τα κορεάτικα όργανα For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paralias35 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 Θά έλεγα οτι καί η SAMIK MADE IN KOREA είναι καλές, διότι έχω μία καί ο ήχος της είναι σκέτη LES PAUL!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2007 Είχα παίξει με SAMICK και δε μουάρεσε γενικά το σήσιμό της. Βέβαια παίζει ρόλο και το μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paralias35 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ SAMIK ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ LES PAUL ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ GOLD HARDWARE....!!!!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ LES PAUL TOY 57΄( ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Παίζουν ρόλο και οι μαγνήτες για τον ήχο όμως. Οπότει είναι σχετικά φυσιολογικό να έχει ήχο Les Paul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paralias35 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2007 8) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ 530 EURO ΕΧΩ ΗΧΟ LES PAUL.....!!!! ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση