alkias Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2006 Ποιοι ειναι οι 29 (με το συμπαθιο) παπουδες του noiz? τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή περιμένεις απάντηση σ' αυτό; :lol: Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Εχω γεννηθει το 1966,η γυναικα μου ομως επιμενει καθημερινα οτι ειμαι επτα ετων!! :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 "Αχ βρε νίκο, πότε θα σοβαρέψεις επιτέλους; Πότε θα πετάξεις όλες αυτές τις παλιοκιθάρες που έχεις γεμίσει το σπίτι;" LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Μπα, τις κιθαρες τις λατρευει!! :lol: Κατι για "παιδικη συμπεριφορα" μου λεει αλλα δεν καταλαβαινω τι θελει να πει!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Εχω γεννηθει το 1966' date='η γυναικα μου ομως επιμενει καθημερινα οτι ειμαι επτα ετων!! :lol: :lol: :lol:[/quote'] Πες της ότι θα την πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου :wink: Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Χαχααχχααχα σωστός ο eye!!! :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Χαχααχχααχα σωστός ο eye!!! :D :D :D Σωστός και ομοιοπαθής (με τον SF). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Μην ανησυχείς, είμαι και εγώ στο "club"... :roll: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2006 Έλα στον παππού (με την καλή έννοια). Εγώ γεννήθηκα το 1961 και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε δεν ψάχνουμε για νύφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση