ThisIsSparta Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Δεν ταιριάζει με το ροζ κολάν και την πλατινέ ανταύγια στην αφάνα μου... ;D ;D ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 τι εννοεις εσεις? υπαρχουν και αλλοι? εισαι σε φορουμ μουσικων, το 99,9 % εδω μεσα για να μην πω 100% παιζουμε καποιο οργανο. Δεν ειμαστε ολοι ψυχικα διαταραγμενοι και δεν εχουμε ολοι κολλημα με τα μεταχειρισμενα. Εξαλλου οι περισσοτεροι απο τους κιθαριστες που ακους/ακουμε τα αγαπημενα τους οργανα και αυτα που μερικοι παιζουν ακομα τα αγορασαν μεταχειρισμενα (π.χ Dave Murray, David Gilmour κ.α) ritchie77 δεν δεν χρειάζεται να παρεξήγησε .όταν λέω ''εμείς'', ενoώ και εσένα και εμενα και γενικά όλους αυτούς που παίζουν κάποιον όργανο. Οσον αφορά το ''ψυχικά διαταραγμένοι''θέλησα πιο πολύ να τονίσω ότι είμαστε τόσο ψείρες εκεί που δεν χρειάζεται και πουλάμε/αγοράζουμε/αλλάζουμε όργανο ή εξοπλισμό για το τίποτα. ( δεν το γενίκευσα για τα used όργανα απλά εγώ έχω εκεί το κόλημα. Αλλος μπορει να το έχει αλλού :P) *μπαίνω στο νοιζ 7 χρόνια , παρακολουθώ,διαβάζω/γράφω και γνωρίζω οτι είμαι σε μουσικό φόρουμ.. 8) Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 παντως και με τρεμολο τυπου wilkinson ,μπορεις να κανεις αυτα που κανεις και με το floyd rose και επιπλεον δεν εχεις το 'ενοχλητικο' σφιξε- ξεσφιξε των αλεν πανω . δεν ξερω τις τιμες το λες , μηπως και γινουν περισσοτερες οι επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 ritchie77 δεν δεν χρειάζεται να παρεξηγείσαι Σιγα μη παρεξηγούμαι ρε ;D απλα σε αυτα τα λεφτα ξεχνα το floyd και τετοιου τυπου τρεμολα. Εκτος και αν θελεις να δωσεις και κανα 150 με 200 μετα για να βαλεις αλλο (μτχ παντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 μια που οι περισσοτερες super strat τυπου κιθαρες (και μαρκες) χανουν μεγαλο μερος της αξιας τους οταν πωλουνται μεταχειρισμενες, δεν το ξανασκεφτεσαι? ενα οργανο 1000-1200 ευρω μπορεις ευκολα να το βρεις στα 300-400 σε ebay και forums. αμαρτια ειναι τοσα λεφτα, ασε που η στρωμενη κιθαρα θα παιζει και καλυτερα.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Υπάρχει και άλλη λύση. Χτυπάς εκείνη τη jackson που έλεγες και σπλιτάρεις τον διπλό στο neck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση