RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Μου ζήτησαν να προτείνω έναν τεχνικό για ηλεκτρικές κιθάρες κοντά στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Έχουμε κανέναν προτεινόμενο; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Θεωρείται κοντά το κέντρο της Αθήνας;5 στάσεις μετρό είναι! :) Το λέω γιατί ο καθηγητής μου μένει στην Αγ.Παρασκευή,πηγαίνω εκεί κάθε βδομάδα από Κορυδαλλό και έχω παρατηρήσει ότι από την Αγ.Παρασκευή μέχρι το κέντρο είναι 8 λεπτά υπόθεση. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 από την Αγ.Παρασκευή μέχρι το κέντρο είναι 8 λεπτά υπόθεση. Αν μένεις κοντά στο Νομισματοκοπείο. ;) Ο δάσκαλος σου πού κάνει σεταπ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Αν μένεις κοντά στο Νομισματοκοπείο. ;) Ο δάσκαλος σου που κάνει σεταπ; Όχι,όχι εκείνος τις πηγαίνει αλλού,σου λέω σε pm αν θες. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Πες εδώ. Μπορεί να χρειαστούν κι άλλοι την πληροφορία. Πάντως κάποιον είχε πάρει το μάτι μου εκεί κοντά σε κάποιο θρεντ... αλλά δεν θυμάμαι πότε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Όχι,όχι εκείνος τις πηγαίνει αλλού Μακριά δεν είναι για setup? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Μακριά δεν είναι για setup? ;D Ρε φίλος μην κοροιδεύεις. Μια σοβαρή πληροφορία ζητήσαμε κι αμέσως να το κάνετε λιώμα το θρεντ.... Κλικαδόροι όλοι σας... :P Λέγε ρε ξέρεις καναν τεχνικό μέχρι Παπάγου; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Λέγε ρε ξέρεις καναν τεχνικό μέχρι Παπάγου; Αν ήξερα βρε Ray, θα στο είχα γράψει ήδη, δεν θα σε άφηνα να ψάχνεσαι. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Αν ήξερα βρε Ray, θα στο είχα γράψει ήδη, δεν θα σε άφηνα να ψάχνεσαι. ;) ;) Το ξέρω, μάνα μ', είσαι καλό παιδί εσύ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Σ'έχω Ray!!Μπορείς να προτείνεις το Guitar Aging Studio,στην Αγ.Παρασκευή.Έχω ακούσει τα καλύτερα από τον καθηγητή μου! :) https://www.facebook.com/GuitarAgingStudio More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση