bouzoukleri Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Δεκαπενταύγουστος. Προτείνετε παρακαλώ πανηγύρια που αξίζει να πάει ο κόσμος να κάνει ότι κάνει. Μη γίνει διαμάχη ποιότητα εναντίον κόρνας 160 dB. Δε μπορεί θα υπάρχουν εκεί έξω ορχήστρες που τιμούν την τέχνη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 http://www.clickatlife.gr/taksidi/story/38527/dekapentaugoustos-ora-gia-paniguri Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Εεεεελα Κωστα!!! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Εεεεελα Κωστα!!! εχω να παω χρονια σε πανηγυρι αλλα τι να το κανω... ειμαι απο μόνος μου χαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Να ερθεις στις 28 στο χωριο μου. Στην πλατεια εχει πανηγυρι και ακριβως διπλα εμεις αραζουμε σε μπαρακι φιλου και ακουμε τα δικα μας ως το πρωι, JazzoRockoFunkoBluesιες και οχι μονο... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Kαι ποιος λεει οτι δεν υπαρχουν.Δεν εχεις ακουσει δημοτικους ηπειρωτες ή μακεδονες ή χαλκινους. Τις προαλες στο χωριο μου στην Κοζανη ειχε ενα πανηγυρακι και επαιζε μια φουλ ον κομπανια.Τυμπανα ,τουμπερλεκι,κλαρινο,λεσπολλ κιθαρα,πληκτρα ,τραγουδιστης και βιολι.Μια χαρα παιζαν τα παιδια και τσαμπα απο οτι εμαθα σε σχεση με αλλες εποχες. Γενικα γουσταρω πολυ τετοιες φασεις.Εδω πανω εχει την Παναγια σουμελα.Σημερα εχει ενα πανηγυρι στο ξερολιβαδο ενα βλαχοχωρι(πουστηδες βλαχοι)και αυριο πανω στο Σελι ξανα βλαχοι.Ολα ωραια .Αυτο καταλαβα απο το θρεντ φιλως,αν ειμαι οφ τοπικ ξες . If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Να ερθεις στις 28 στο χωριο μου. Ρε σατανά αν μπορούσα θα ερχόμουν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 (Αν και δεν είμαι βλάχος) μόλις γύρισα από το πανηγύρι στο Σέλι. Πολύ κλαρίνο, τσίκνα, σουβλάκι και ρετσίνα. Καλά ήταν, για πρώτη φορά. :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gio5aMG Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Διήμερο Φιλιώ Πυργάκη στη Φθιώτιδα, σήμερα στο Μαρτίνο και αύριο στην Αρκίτσα. 150 χρονών και η τύπισσα καλά κρατεί! :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Σήμερα στο σπίτι μου έχω πανηγύρι για την γιορτή της Παναγίας της Φιουζιονίτισας (μεγάλη η χάρη της). Όλη μέρα θα παίζει Fusion στο σπίτι, με μπύρες, σουβλάκια και τα συναφή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση