Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 αλλα θα μου κανεις κι εσυ μια χάρη ;D ;D θα μου στειλεις κατι που θα σου πω ;D ;D Δεν πιστευω να του ζητησεις τιποτα γυμνες φωτογραφιες.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Δεν πιστευω να του ζητησεις τιποτα γυμνες φωτογραφιες.... οχι , ειναι στα πλαισια του νομιμου και ηθικου Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 ''Δεν πιστευω να του ζητησεις τιποτα γυμνες φωτογραφιες....'' Είμαι Στραίητ-Χριστιανός.... δεν γίνεται... ;D Cos_dr αφού είναι σε αυτά τα πλαίσια που ανέφερες πολύ ευχαρίστως. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Αγαπητοί πληκτράδες πριν λίγες ημέρες απέκτησα το φανταστικό v synth... Καλοτάξιδο. :) Είμαι Στραίητ-Χριστιανός.... δεν γίνεται... ;D Ε και συ πια.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 ''Δεν πιστευω να του ζητησεις τιποτα γυμνες φωτογραφιες....'' Είμαι Στραίητ-Χριστιανός.... δεν γίνεται... ;D Cos_dr αφού είναι σε αυτά τα πλαίσια που ανέφερες πολύ ευχαρίστως. 8) εναν ηχο απο εσενα θελω κι εγω. :-) Μην τους ακους , το μυαλό τους ειναι στο πονηρό χαχαχα Στειλε pm να συννενοηθούμε, Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Ξυπνάτε Χριστιανοί, εδώ γίνονται αλλαξο...ιές.* Σόδομα και Γόμορα σας λέω! *αλλαξοηχιές ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 *αλλαξοηχιές ;D ;D ;D ;D χαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playel Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 OurDarkness αν ήμουν καμιά ξανθιά 2μετρη δεν θα μου ζητούσε ανταλλάγματα τώρα ο Cos_dr ;D χαχαχα... Και τον ήχο θα μου δινε και θα με κερνούσε και καφε! :P Ευχαριστώ παιδιά όντως ''καλοτάξιδο'' θα είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση