sandiago Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Γνωριζετε τι software, vsts, και προγραμματα χρησιμοποιει ο hans zimer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Google is your best friend ;) https://www.steinberg.net/en/artists/community_stories/hans_zimmer.html www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Γνωριζετε τι software, vsts, και προγραμματα χρησιμοποιει ο hans zimer? Τα πάντα έχει, άγνωστο τι χρησιμοποιεί κάθε φορά όμως.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-guitalele Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Επίσης, πολλά είναι handmade ειδικά γι αυτόν οπότε δεν έχεις και πολλές ελπίδες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Βασικά κάπου είχα διαβάσει ότι έχει μέχρι και την δική του custom orchestra library.Εμείς οι κοινοί θνητοί "αρκούμαστε" στην vsl και ewql :P Από τερατώδη modular synth μέχρι virus ti και sylenth1. Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι μικρή σημασία έχει τι όργανα έχει αλλά περισσότερο τι γνώσεις έχει και το τι μπορεί να στήσει. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Αν θέλει κάποιος... είμαι moderator στο vi-control.net και ο ίδιος ο Hans Zimmer ποστάρει κατά καιρούς... Το Nickname του είναι RcTec.. Α... και κανονίστε να μην τον τρελάνετε τον άνθρωπο. Καλούλης είναι, αλλά μην τον πρίξουμε κι όλας... :D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Αν θέλει κάποιος... είμαι moderator στο vi-control.net και ο ίδιος ο Hans Zimmer ποστάρει κατά καιρούς... Το Nickname του είναι RcTec.. Α... και κανονίστε να μην τον τρελάνετε τον άνθρωπο. Καλούλης είναι, αλλά μην τον πρίξουμε κι όλας... :D Τον εδωσες στεγνα. λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-guitalele Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Αν θέλει κάποιος... είμαι moderator στο vi-control.net και ο ίδιος ο Hans Zimmer ποστάρει κατά καιρούς... Το Nickname του είναι RcTec.. Α... και κανονίστε να μην τον τρελάνετε τον άνθρωπο. Καλούλης είναι, αλλά μην τον πρίξουμε κι όλας... :D Μπήκα και εγώ :) 8) Ίδιο name όπως εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Μπήκα και εγώ :) 8) Ίδιο name όπως εδώ... Φαντάζομαι λες για εμένα Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-guitalele Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2014 Φαντάζομαι λες για εμένα Όχι, εννοώ έχω το ίδιο username όπως εδώ... jmiliad :P :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση