Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Λίγοι ξέρετε όμως ότι ο Vinnie Moore είναι ξάδελφος του Gary Moore. Μεγάλωσαν μαζί σε ένα μοναστήρι shaolin και ορκίστηκαν να πάρουν χωριστούς δρόμους όταν ο δασκαλός τους σκοτώθηκε από τον Shredder (τον κακό στα χελωνονιντζάκια). Και ο Vinnie Moore αφού σκότωσε τον Shredder,έγινε ο κακός του έργου.Κάτι σαν τον Darth Vader ένα πράγμα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Mεγαλο σόι αυτοι οι Mooreαιοι, και ολοι επιτυχημενοι... Θεός. Το ρολόι μου αρέσει. Είναι hitech. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Και ο Vinnie Moore αφού σκότωσε τον Shredder,έγινε ο κακός του έργου.Κάτι σαν τον Darth Vader ένα πράγμα. Εντάξει, εσύ τρολλάρεις τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Εντάξει, εσύ τρολλάρεις τώρα. Τι δεν έγινε έτσι;! :o ??? More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Φιλε μου ο neil young ειναι θηριο ,τι να λεμε τωρα.Κατι τετοια ακουω και δεν μπορω με τπτ να συνηθισω το λουστρινι και την τελεια φρασεολογια των τεχνικων.Μιλαμε ο ηχος των Crazy Horse ειναι οτι πιο εναλακτικο και φρεσκο εχουν ακουσει τα αυτακια μου τελευταια.Και η μαλακια ειναι οτι δεν ειναι αυτο αλλα ΚΛΑΣΙΚΟΣ.Ευγε για το γουστο σου αδερφε. Κοίτα, ο Neil Υoung ήταν indie πριν καν εφευρεθεί ο όρος :) Σοβαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Φαντάσου πόσα θα έγραφες αν σε απασχολούσε κιόλας. Tamtam έχεις απόλυτο δίκηο, κατά τη γνώμη μου. Είναι επειδή είσαι κι εσύ κομπλεξικός με όσους έχουν αυτοσκοπό την ταχύτητα. ::) ;D λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Τι δεν έγινε έτσι;! :o ??? Kαι ο Neil Young είναι ο χαμένος αδελφός του Angus Young. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Mεγαλο σόι αυτοι οι Mooreαιοι, και ολοι επιτυχημενοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 αχ αυτος ο guthrie! Κατα τη γνωμη μου εχει καταστρεψει πολυ κοσμο αυτος ο τυπος και σε καποιο βαθμο και την κιθαρα την ιδια! Το ξερω οτι θα πεσουν να με φανε πολλοι αλλα δε με ενδιαφερει! Τον guthrie τον ειχα καθηγητη οταν ημουν στο ACM πολλα χρονια πριν τωρα και θυμαμαι ειχα ενα tutorial ενας προς εναν και απτα 30 λεπτα τα 20 επαιζε ακαταπαυστα γρηγορα χωρις να μου διχνει κατι . Φυσικα τοτε ημουν πιτσιρικας και ψαρωμενος και δεν ειχα την κριση που εχω τωρα! Μια αλλη φορα σε ενα clinic απο cornford ενισχυτες ( συμετειχα και εγω σε αυτο ) ειχα παιξει μια απο τις πρωτες suhr που ειχε και θυμαμαι τον ειχα ρωτησει γιατι εχει τοσο χαμηλα το action και τριζουν ολα ( οντως ετριζε ολη η ταστιερα ) , μου απαντησε πως εχει τρελο ανχος και ανασφαλεια για τυχον λαθη και oti το χαμηλο action ηταν ενα safety net.Οντως πολυ ταπεινος ο govan και καλο παιδι και πολυ τεχνιτης κλπ κλπ ΑΛΛΑ , εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ο govan ειναι το απολυτο geek ! Αυτο το εκπεμπει και με την σκηνικη του παρουσια και με τον ηχο του και με το phrasing tou και με ολα! Αν εχεις ανοιχτο μυαλο μπορεις να παρεις παρα πολλα πραγματα απο αυτον! Και μην ξεχνατε οτι οτι εισαι αυτοι και ελκυεις! Εχω δει πολλους ροκ κιθαριστες απο κοντα και εχω γνωρισει παρα πολλους εξισου! Η γνωμη μου ειναι οτι στην κιθαρα εχει χαθει το attidute και οτι εχει αντικατασταθει με ζογκλερικα ! Δεν νομιζω οτι η κιθαρα εχει παει μπροστα αλλα καπου σε μια αλλη κατευθηνση , δεξια, αριστερα ...... ας αρχισει ο λιθοβολισμος :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2014 αχ αυτος ο guthrie! Κατα τη γνωμη μου εχει καταστρεψει πολυ κοσμο αυτος ο τυπος και σε καποιο βαθμο και την κιθαρα την ιδια! Το ξερω οτι θα πεσουν να με φανε πολλοι αλλα δε με ενδιαφερει! Τον guthrie τον ειχα καθηγητη οταν ημουν στο ACM πολλα χρονια πριν τωρα και θυμαμαι ειχα ενα tutorial ενας προς εναν και απτα 30 λεπτα τα 20 επαιζε ακαταπαυστα γρηγορα χωρις να μου διχνει κατι . Φυσικα τοτε ημουν πιτσιρικας και ψαρωμενος και δεν ειχα την κριση που εχω τωρα! Μια αλλη φορα σε ενα clinic απο cornford ενισχυτες ( συμετειχα και εγω σε αυτο ) ειχα παιξει μια απο τις πρωτες suhr που ειχε και θυμαμαι τον ειχα ρωτησει γιατι εχει τοσο χαμηλα το action και τριζουν ολα ( οντως ετριζε ολη η ταστιερα ) , μου απαντησε πως εχει τρελο ανχος και ανασφαλεια για τυχον λαθη και oti το χαμηλο action ηταν ενα safety net.Οντως πολυ ταπεινος ο govan και καλο παιδι και πολυ τεχνιτης κλπ κλπ ΑΛΛΑ , εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι ο govan ειναι το απολυτο geek ! Αυτο το εκπεμπει και με την σκηνικη του παρουσια και με τον ηχο του και με το phrasing tou και με ολα! Αν εχεις ανοιχτο μυαλο μπορεις να παρεις παρα πολλα πραγματα απο αυτον! Και μην ξεχνατε οτι οτι εισαι αυτοι και ελκυεις! Εχω δει πολλους ροκ κιθαριστες απο κοντα και εχω γνωρισει παρα πολλους εξισου! Η γνωμη μου ειναι οτι στην κιθαρα εχει χαθει το attidute και οτι εχει αντικατασταθει με ζογκλερικα ! Δεν νομιζω οτι η κιθαρα εχει παει μπροστα αλλα καπου σε μια αλλη κατευθηνση , δεξια, αριστερα ...... ας αρχισει ο λιθοβολισμος :D Ποιος λιθοβολισμός;Εγώ συμφωνώ 100%.Ότι πλέον λείπει η αλητεία και το attitude ναι,αλλά δε θα τα βάλουμε με αυτούς που για να εκφράσουν αυτό που θέλουν,παίζουν παραπάνω από 16α.Γιατί και ο Malmsteen αλητεία πουλούσε στα νιάτα του,μαζί με όλα τα άλλα και τον ήξερε όλη η America.Εδώ στο forum όμως είναι ένας απλός ζογκλέρ.Με πιάνεις τώρα Κοτσαδόρε; More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις