barzucci Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Μολις εφτασαν!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ακουω σχολια για τον ηχο!!!!, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Ωραία πράγματα. Με γεια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Ωραίο εργαλείο. Με γεια. Ωραίοι ήχοι. Γράψε και με κανένα backing track από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savatage84 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Με γεια τα εργαλεία και καλόπαιχτα! Καλή επιλογή! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Πολύ ωραίος ήχος! Με γεια τα εργαλεία και καλόπαιχτα να 'ναι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Καλοφαγωτα τα εργαλεια! Αν γουσταρεις κανε μιας και μια παρουσιαση για το 11rack www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Με γειές! Ο ήχος είναι πάρα πολύ κοντά στα γούστα μου! Η κιθάρα κούκλα αλλά και εγώ για το 11Rack θα ήθελα να μας πεις λίγα πράγματα. Πόσο ρεαλιστικά είναι τα amp-simulations; Η ηχογράφηση πώς έγινε (φαντάζομαι USB-out από το 11Rac στο PC); Ήχο από πού ακούς, speakers από το PC ή έχεις το 11Rac καρφί σε καμπίνα; Αυτά τα ολίγα. Να τα χαίρεσαι, φίλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
barzucci Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ πολύ.. :) Demo του eleven rack θα κάνω σύντομα.. Η ηχογράφηση έγινε κιθάρα καρφί στο eleven rack από την ψηφιακή έξοδο του 11r στην κάρτα ήχου μου και μετά στο cubase όπου δεν έγινε καμία επεξεργασία. Τον ήχο τον άκουγα από monitors Maudio. Ως αναφορά το amp simulator του 11 κατα την γνώμη μου είναι πολύ ανώτερο από τους ανταγωνιστές του στην ίδια τιμή σε τόνο , στο χέρι άλλη αίσθηση και πολύ καλύτερες δυναμικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση