Προς το περιεχόμενο

Bοήθεια για bluetooth speaker

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

υπέροχα... έχουμε δύο προτάσεις ακόμα για τον OP... (και άμα βρεις χρόνο και μας πεις και δυο λόγια παραπάνω γι αυτά θα βοηθήσεις όλους μας περισσότερο νομίζω)...

ΥΓ.παραμένει όμως η απορία μου... πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι "το B&W είναι καλύτερο"  αφού δεν έχεις ακούσει και το JBL;  

ΥΓ2 φιλικά εξακολουθώ να ρωτάω από περιέργεια...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι...

Δεν έχουμε ακόμα δυο προτάσεις. .. απλα τα δυο τελευταία τα εχω ακούσει και εχω προσωπική αποψη.

Στα χαρτιά το 16αρι jbl μπορεί να φαίνεται καλύτερο εχοντας βασικά να προσφέρει δυο 5,5ρακια γουφερ εναντι ενός κεντρικου του bw και επίσης ισχυροτερους ενισχυτές για mid και tweeters. Πλην όμως η χρηση δυο γουφερ σε ενα τόσο μικρο enclosure και τοσο κοντα δεν προσφέρει ουσια εκτός σπο εντυπωσιακά specs. Το ίδιο ισχύει και για την ισχύ.

Δεν εχω ακουσει το 16αρι jbl. Νομιζω εχω δει σε εκθεση το 8ρι jbl αλλά δεν θυμάμαι να το εχω ακούσει.

Γενικα ο ηχος των bw είναι πιο ραφιναρισμενος από αυτόν των jbl και οι προσωπικές εντυπώσεις από το zeppelin αλλα και απο φιλους που το έχουν και των οποίων το κριτήριο εκτιμω είναι ιδιαίτερα θετικες ωστε να θεωρω οτι τα 500 κάτι του zeppelin είναι more bang for your buck απο τα 1000 του L16.

Φυσικά στα χρήματα αυτά ο φιλος μας ΟΦΕΙΛΕΙ να τα ακούσει και τα δυο πριν αποφασίσει και να μη βασιστεί σε οτι λέει οποιοσδήποτε εδω.

Εγω απλα έκανα μια απόπειρα νσ μοιραστώ τις εμπειρίες που έχω συγκεντρωσει απο την ενασχόλησή μου με ειδικό site του χώρου για πολλα χρόνια.

με σήμα το μπιφτέκι

• Guru

Πλην όμως η χρηση δυο γουφερ σε ενα τόσο μικρο enclosure και τοσο κοντα δεν προσφέρει ουσια εκτός σπο εντυπωσιακά specs. Το ίδιο ισχύει και για την ισχύ.

δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι από την συγκεκριμένων λίτρων (όγκου) καμπίνα, ας πούμε αν την "κόβαμε" στη μέση, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε 2 (εν δυνάμει) αξιολογότατα μίνι μόνιτορ βάσης και να τα ακούμε στον "ίδιο σχεδόν ηχητικό παρονομαστή" στους 70 πόντους απόσταση...

και απριόρι η πρόθεση της JBL όταν τα τοποθέτησε, ήταν ο "εντυπωσιασμός" και μάλιστα είσαι και σίγουρος (χωρίς να έχεις ακούσει την συγκεκριμένη υλοποίηση) για το ηχητικό αποτέλεσμα... χωρίς φυσικά να γνωρίζεις στην τελική ούτε καν την ποιότητα των μεγαφώνων που χρησιμοποιούνται... κρίνοντας μόνο από την διάμετρο του κώνου...8)

Γενικα ο ηχος των bw είναι πιο ραφιναρισμενος από αυτόν των jbl

οκ...εδώ με προσπερνάς (με το τσουβάλι)... ;D

τες πα... δεν συνεχίζω μη νομίσεις ότι σε παίρνω και από την μούρη... δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου...ειλικρινά απλά προσπάθησα να ακολουθήσω την λογική σου αλλά δεν τα καταφέρνω...και πάω  πάσο...μπορεί να φταίω εγώ μη δίνεις σημασία... :)

ΥΓ. Τα specs ήταν είναι και θα είναι (δυστυχώς δεν λέω για τους audiophile) ενδείξεις ηχητικής ποιότητας και σε καμία περίπτωση αποδείξεις...αλλιώς πως θα μιλάγατε για ξύλα; (άσχετο)... ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου