odis13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 ;D ;D ;D Οχι σοβαρα ;D Δουλευω κατα κυριο λογο ασπρομαυρο φιλμ (ακομα). Μετα την εμφανιση σκαναρω και δουλευω digital, για καποιο ελαφρυ retouching, καθαρισμα κλπ. Εκτυπωσεις κανω καθε τοσο σε φωτογραφιες που μου αρεσουν - ειτε print απο το digital post-processed αρχειο σε καποιο lab που εμπιστευομαι ειτε (αν εχω τον χρονο και ορεξη) κατευθειαν απο το αρνητικο σε θαλαμο. Οποτε θα ελεγα ναι - ειτε digital ειτε oldschool μερικα prints ειναι καλη ιδεα να υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Οχι σοβαρα ;D Θεός! Το κουφό με εμένα , όταν σουτάρω αναλογικά (κυρίως 100 cartridge πλέον) ΔΕΝ τις εκτυπώνω. Τις δίνω για εμφάνιση και μετά σκανάρισμα και cd. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Θεός! Το κουφό με εμένα , όταν σουτάρω αναλογικά (κυρίως 100 cartridge πλέον) ΔΕΝ τις εκτυπώνω. Τις δίνω για εμφάνιση και μετά σκανάρισμα και cd. ;D ;D Γιατι οσοι επιμενουν να ηχογραφουν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ νομιζεις οτι κανουν κατι το διαφορετικο? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Γιατι οσοι επιμενουν να ηχογραφουν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ νομιζεις οτι κανουν κατι το διαφορετικο? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Θεός! Το κουφό με εμένα , όταν σουτάρω αναλογικά (κυρίως 100 cartridge πλέον) ΔΕΝ τις εκτυπώνω. Τις δίνω για εμφάνιση και μετά σκανάρισμα και cd. ;D ;D Γιατι οσοι επιμενουν να ηχογραφουν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ νομιζεις οτι κανουν κατι το διαφορετικο? ;D Αυτο ακριβως! Και στο χωρο της κινηματογραφιας, υπαρχουν αρκετοι που συνεχιζουν να χρησιμοποιουν φιλμ 35mm αλλα δεν θα πανε μετα να κανουνε montage με ξυραφακι και color timing. Καλες και αγιες οι παλιες τεχνολογιες για image/sound capture και υπαρχουν αρκετοι λογοι για καποιον να συνεχισει να τις χρησιμοποιει εν ετει 2014, αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα πρεπει αναγκαστικα να μαζοχιζομαστε και στα υπολοιπα post σταδια με τεχνολογιες του '50. Καπου εχω ενα σετ graytone μολυβακια αλλα δεν νομιζω οτι θα κατσω να ρετουσαρω τα dustmarks σε 35αρι αρνητικο με το χερι, εχουμε και δουλειες thank you very much ;D Για μενα παντως υπαρχουν και μερικοι πολυ καλοι λογοι να κανεις prints και σε ποιοτικο επιπεδο, ειτε αυτα προερχονται απο digital ειτε απο φιλμ. Ειναι ο μονος τροπος να δειξεις τη δουλεια σου σε καποιο και να εχεις πληρη ελεγχο του αποτελεσματος που θα δει ο ενδιαφερομενος. Ξερεις οτι οποιος κοιταζει την εν λογω φωτογραφια την βλεπει οπως θες εσυ να ειναι. Οχι σε οτι τυχαια αναλυση, φυσικο μεγεθος και colour balance τυχανει να υποστηριζει το display που χρησιμοποιουν οι "θεατες", που μπορει να ειναι απο ενα αξιοπρεπες μονιτορ μεχρι την οθονουλα του iphone που δεν φαινεται πλεον απο τις δαχτυλιες. Και ολο αυτο καθαρα απο την σκοπια του ελεγχου που εχεις πανω στο τελικο αποτελεσμα, χωρις να μπουμε καν στα χωραφια της ποιοτικης διαφορας που υπαρχει για παραδειγμα (τυχαιο) μεταξυ της συγκεκριμενης φωτογραφιας οπως την παραθετω παρακατω σε online μορφη και ενος original print της ιδιας φωτογραφιας που θα μπορουσε καποιος να δει σε καποια εκθεση. Φυσικα αυτα ειναι καποιοι προβληματισμοι που μαλλον δεν απασχολουν πιο "καθημερινες" μορφες φωτογραφιας, οπου καποιος θελει απλα να εχει αναμνησεις αγαπημενων και στιγμων σε καποιο χειροπιαστο μεσο αλλα δεν παυουν να ισχυουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Για μενα παντως υπαρχουν και μερικοι πολυ καλοι λογοι να κανεις prints και σε ποιοτικο επιπεδο, ειτε αυτα προερχονται απο digital ειτε απο φιλμ. Ειναι ο μονος τροπος να δειξεις τη δουλεια σου σε καποιο και να εχεις πληρη ελεγχο του αποτελεσματος που θα δει ο ενδιαφερομενος. Ξερεις οτι οποιος κοιταζει την εν λογω φωτογραφια την βλεπει οπως θες εσυ να ειναι. Οχι σε οτι τυχαια αναλυση, φυσικο μεγεθος και colour balance τυχανει να υποστηριζει το display που χρησιμοποιουν οι "θεατες", που μπορει να ειναι απο ενα αξιοπρεπες μονιτορ μεχρι την οθονουλα του iphone που δεν φαινεται πλεον απο τις δαχτυλιες. +1000 Ξεκίνησα να τις εκτυπώνω, όταν αποφάσισα να κάνω ένα book με τη δουλειά μου , για να τη δείχνω (δεν μου άρεζε η φάση, πάρε το tablet μου και σπρώχνε με το δάχτυλο ;D). Επίσης επειδή θέλω να κρέμονται ΜΟΝΟ original έργα στους τοίχους του σπιτιού μου, εκτύπωσα σε kapa fix φωτογραφικό μερικά δικά μου έργα , σε διαστάσεις γιγαντοαφίσας ;D Φυσικα αυτα ειναι καποιοι προβληματισμοι που μαλλον δεν απασχολουν πιο "καθημερινες" μορφες φωτογραφιας, οπου καποιος θελει απλα να εχει αναμνησεις αγαπημενων και στιγμων σε καποιο χειροπιαστο μεσο αλλα δεν παυουν να ισχυουν. Φυσικά και ΙΣΧΥΟΥΝ. Y.Γ Εξαιρετική η φώτο! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Y.Γ Εξαιρετική η φώτο! Eιναι του Arthur Tress. https://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_Tress Σε καποιο σημειο της τελευταιας biennale ειχε ανεβει μια πολυ ωραια retrospective εκθεση του εργου του στο Μουσειο Φωτογραφιας στη Θεσσαλονικη, τσεκαρε τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Eιναι του Arthur Tress. https://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_Tress Σε καποιο σημειο της τελευταιας biennale ειχε ανεβει μια πολυ ωραια retrospective εκθεση του εργου του στο Μουσειο Φωτογραφιας στη Θεσσαλονικη, τσεκαρε τον. Will do. ThanX. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Προσπαθω να χρησιμοποιω την τεχνολογια με το μερος μου: Μιας και εχουμε απειρες φωτο σε κινητο κτλ, διαλεγω τις καλυτερες 36(σαν σε φιλμ) και παω για εκτυπωση Απλα, το χαρτι νομιζω στις φωτο ειναι και θα ειναι το μελλοντικο μεσο αποθηκευσης (Σε 30χρονια, τι θαλεμε; Κατσε να δεις που εχω βαλει το ολογραμμα με τις φωτο του περασμενου αιωνα;;;;!!! ) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2014 Πάντως είναι αρκετά χαμηλό το κόστος εκτύπωσης (τουλάχιστον στην κλασική 10 x 15 διάσταση) και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση