Προς το περιεχόμενο

Εκτυπώνετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες;

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Δυστυχώς όχι και είναι μεγάλη βλακεία μου! :(

ΥΓ. Διαζύγια μεταξύ γυναικών στην Ελλάδα παίζουν; Γιατί αλλιώς τι στο Δία δουλειά θα βρεις ρε Λάκη απ'αυτά; χαχαχαχαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Υποκλίνομαι...

Do not. Θέμα επιλογών είναι. Αν έβλεπα ότι μια γυναίκα μου κάνει "σκηνή" γιατί διατηρώ στο σκληρό (ή εκτυπωμένες) φωτογραφίες παρελθουσών "περιπετειών", απλά θα ήταν η πρώτη και η τελευταία "σκηνή" που θα κανε.

Δεν με πήρε "καινούριο" ...στο "κουτί μου". Το ίδιο ισχύει και γι' αυτή βέβαια.

ΥΓ. Διαζύγια μεταξύ γυναικών στην Ελλάδα παίζουν; Γιατί αλλιώς τι στο Δία δουλειά θα βρεις ρε Λάκη απ'αυτά; χαχαχαχαχαχα

Όχι ρε , τυχόν μεταξύ τους συνεργασία. (έχει συμβεί)

Όταν είσαι freelancer , ένας τρόπος για να δουλέψεις , είναι κάποιος να σε συστήσει σε κάποιον άλλο ως επαγγελματία.

Εγώ το κάνω.

Εισαι σιγουρος οτι αυτη η μεταξυ τους συνεργασια δεν θα ειναι για να σε τεμαχισουν?  ;D ;D ;D

• Moderator

Εισαι σιγουρος οτι αυτη η μεταξυ τους συνεργασια δεν θα ειναι για να σε τεμαχισουν?  ;D ;D ;D

Μπα, δεν βαυκαλίζομαι ότι προκαλώ τέτοια πάθη στις γυναίκες.

• Guru

Όταν είσαι freelancer , ένας τρόπος για να δουλέψεις , είναι κάποιος να σε συστήσει σε κάποιον άλλο ως επαγγελματία.

Εγώ το κάνω.

Το ξέρω, το ξέρω... Πλάκα κάνω... Κι εγώ το ίδιο κάνω στο κάτω κάτω...

Δεν με πήρε "καινούριο" ...στο "κουτί μου". Το ίδιο ισχύει και γι' αυτή βέβαια.

Εντάξει ρε φίλε κι εγώ στα μετάχειρα κοιτάω, γιατί έρχονται φθηνότερα, και είναι και "στρωμένο" το εργαλείο (έχει κάνει και τα σέρβις του).

Αλλά το θέμα είναι να είναι σε άριστη κατάσταση, και όχι τρακαρισμένο και ξαναβαμμένο και αντί για relic να το παίζει καινούριο!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Απο το 2003 και μετα δεν εχω τιποτα εκτυπωμένο παρα μονο τις φωτο απο τη βαπτιση του γιού μου, φτιαξαμε ενα αλμπουμ και οτι δωσαμε στους συγγενεις.

Γαμο εκανα πολιτικο, τον κινηματογράφησε φίλος μου και τον σκηνοθέτησα εγω και φωτο εβγαλε η μια μάρτυρας-κουμπάρα. Ειναι σε ψηφιακή μορφη ολα. 80 ευρω γάμος, ουτε τραπέζι χαχαχαχαχα

Ολα τα εχω ψηφιακα και μη εκτυπωμενα , το μονο που εχω φροντισει ειναι να εχω 3-4 backup σε σκληρους και dvd.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Έχω εκτυπώσει ελάχιστες (όχι απαραίτητα δικές μου)* και συμπληρώνω λίγο - λίγο δύο μεγάλους πίνακες με φελό εδώ δίπλα μου.

Με έχει βάλει πολλές φορές σε σκέψεις το πώς ήρθαν τούμπα τα πράγματα σε αυτό το τομέα. Οι αναμφισβήτητες ευκολίες που έφερε η τεχνολογία μας έκανε αφενός να μη πιάνουμε (φρέσκιες) φωτογραφίες στο χέρι μας, αφετέρου να προσεγγίζουμε τόσο αδιάφορα το επόμενο κλικ...

Respect στους ερασιτέχνες της φωτογραφίας και τρίδιπλο respect στους επαγγελματίες της.

Δε της φαίνεται πόσο δύσκολη δουλειά είναι.  :)

*Για τους πραγματικούς μύστες του ανώμαλου γούστου, μια σταχυολόγηση εν τάχει: η μάνα μου να απλώνει μπουγάδα στρατού, οι Big Three στη Γιάλτα, ο pastelius να βάζει κρασί στον πατέρα μου, Iommi, Καζαντζίδης.  ;D ;D

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Γαμο εκανα πολιτικο, τον κινηματογράφησε φίλος μου και τον σκηνοθέτησα εγω και φωτο εβγαλε η μια μάρτυρας-κουμπάρα. Ειναι σε ψηφιακή μορφη ολα. 80 ευρω γάμος, ουτε τραπέζι χαχαχαχαχα

Σωστός.

Ολα τα εχω ψηφιακα και μη εκτυπωμενα , το μονο που εχω φροντισει ειναι να εχω 3-4 backup σε σκληρους και dvd.

Πρίν χρόνια από βλάβη μυστήριο έχασα γύρω στις 100-150 φωτογραφίες που δεν είχα κάνει backup. Ακόμα και τώρα με πονάει γιατί ήταν από φάσεις που θες να τις θυμάσαι. Οπότε back up like crazy.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

• Moderator

Δε της φαίνεται πόσο δύσκολη δουλειά είναι.  :)

Ό,τι ισχύει για τη μουσική, πάνω κάτω ισχύει και για τη φωτογραφία.

Η ψηφιακή εποχή (σε σχέση με το αναλογικό παρελθόν) παρέχει πλέον τρομακτικές  ευκολίες (και στα δύο).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου