Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Εγώ πλέον, ΝΑΙ. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Δεδομενου οτι απο την ημερα που ηρθε στον κοσμο ο κυριος του αβαταρ μου εχω βγαλει πανω απο 5000 φωτογραφιες....τις οποιες θελουν και οι....υπεργηροι παππουδες του...αναγκαστικα τις εκτυπωνω...(οχι ολες βεβαια αλλα τα best off... ;D).. O 87 ετων πατηρ μου ειναι Internet/Computer savvy αλλα η μανα μου το κλεινει τραβωντας τη πριζα... ;D.....οποτε το χαρτι ειναι η μονη λυση.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savatage84 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Κάποιες αγαπημένες πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Ψηφιακτσφ τι? Τι ειναι αυτο ρε μαγκες? Εγω ακομα σε θαλαμο τυπωνω :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Ψηφιακτσφ τι? Τι ειναι αυτο ρε μαγκες? Εγω ακομα σε θαλαμο τυπωνω :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Τώρα ναι, λόγω παιδιών και γκρίνια γυναίκας! :-[ Εάν όμως ήμουν ελεύθερο παιδί μάλλον όχι, διότι όπου και να τις κρύψεις-καταχωνιάσεις, μπορεί κάποια επόμενη ή μεθεπόμενη ::) να τις βρεί και τότε αρχίζουν τα δύσκολα :-X, οπότε θα τις είχα σε κάνα-δυό κλειδωμένα στικάκια. Edit: LK δεν φοβάσαι; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Edit: LK δεν φοβάσαι; ;D Τι πράμα; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Τι πράμα; Εάν όμως ήμουν ελεύθερο παιδί μάλλον όχι, διότι όπου και να τις κρύψεις-καταχωνιάσεις, μπορεί κάποια επόμενη ή μεθεπόμενη να τις βρεί και τότε αρχίζουν τα δύσκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Α! Όχι. Καθόλου. Εγώ τις γνωρίζω/συστήνω και μεταξύ τους. Μπορεί να προκύψει από φιλία μέχρι δουλειά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2014 Υποκλίνομαι... :o ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση