Παστίτσιός Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Όσο εσείς συνεχίζετε να σκοτώνετε γάτες, εμένα μου βγάζει το γνωστό μήνυμα ότι πόσταρα πρίν 60 δεύτερα και δεν με αφήνει να ποστάρω γαμώ την καταδίκη μου για σύστημα. >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Ας μάθουν κάποιοι ότι η εποχή που μπορούσαν να λένε ότι θέλουν έχει περάσει. Αρκετά πια, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κανέναν. Όποιος θέλει ας συμμετέχει. Sounds like χουντίτσα. Ποιος διορίζει τους τροχονόμους εδώ μέσα; Ίσως θέλουν κι άλλοι να θέσουν υποψηφιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Όσο εσείς συνεχίζετε να σκοτώνετε γάτες, εμένα μου βγάζει το γνωστό μήνυμα ότι πόσταρα πρίν 60 δεύτερα και δεν με αφήνει να ποστάρω γαμώ την καταδίκη μου για σύστημα. >:( Προστασία για spammers. Νομίζω ότι είναι καλό! :) Εσύ; Sounds like χουντίτσα. Ποιος διορίζει τους τροχονόμους εδώ μέσα; Ίσως θέλουν κι άλλοι να θέσουν υποψηφιότητα. Υπάρχει ένας yameth, που χαϊδευτικά τον λέμε "το αφεντικό". Ο λόγος; Του ανήκει (κυριολεκτικά) το forum. Άρα... ΑΥΤΟΣ ορίζει τους τροχονόμους (moderators πρακτικά). Αν δε γουστάρει κάποιος, υπάρχουν και άλλα μέρη. Έτσι πάει εδώ, έτσι πάει και παντού. Αλλιώς υπάρχει το χάος... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Sounds like χουντίτσα. Μεια χαρα ιταν ι χουντητσα φιλως,αιφαγε ο κωσμως ψομακι,ωχι ωπος τορα που πιναι... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Μεια χαρα ιταν ι χουντητσα φιλως,αιφαγε ο κωσμως ψομακι,ωχι ωπος τορα που πιναι... ;D Δεν παίζει να μην βρεις την αφορμή. ;D Σε λατρεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Σε λατρεύω... katω ι hουντα ,πσομι,πεδια,ελεφτερεια φιλως ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 katω ι hουντα ,πσομι,πεδια,ελεφτερεια φιλως ! katw i hounta katw ta teihi oti ki an tyhei gia sena tha zw ti den katalavainis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Θέμα: Τροφή για σκέψη.. Απάντηση: Μεια χαρα ιταν ι χουντητσα φιλως,αιφαγε ο κωσμως ψομακι,ωχι ωπος τορα που πιναι... Σε λατρεύω... +1 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Sounds like χουντίτσα. Ποιος διορίζει τους τροχονόμους εδώ μέσα; Ίσως θέλουν κι άλλοι να θέσουν υποψηφιότητα. Θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να λες ότι θες αρκεί να μην με βρίζεις. Εκεί θα με βρείς απέναντι. Που ακριβώς σου ακούγεται αυτό "χουντίτσα"; Αν σε αρχίσω στα μπινελίκια θα το δεχτείς; Και τι πάει να πεί "Ποιος διορίζει τους τροχονόμους εδώ μέσα;"; Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2014 Χταπόδη...φορτωμένο σε βλέπω σήμερα...Πότε αρχίζουν οι διακοπές σου? ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις