Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για κάρτα γραφικών

mustafank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

gdevelek & fusion  ασφαλώς και γνωρίζεται πολλά περισσότερα εμού στο θέμα, απλά να πω κι εγώ τη λαλακία μου, μήπως και βοηθήσει κάπου ;D ;D ;D

Εγώ με τα ρημάδια τα pro tools  αναγκάστικα να αλλάξω και κάρτα γραφικών, γιατί αυτή που είχα δεν συνεργαζόταν σωστά. Προφανώς και δεν θα είναι έτσι τα πράγματα με τα άλλα DAW,  αλλά καμιά φορά............ 8)

Εσύ είσαι περίπτωση.... ;D Συνεχίστε...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H 630 είναι μια κάρτα 4 φορές πιο γρήγορη από την 610, και η συγκεκριμένη είναι από καλή εταιρία με active cooling, πράγμα που επιτρέπει πιο απλή και αξιόπιστη υλοποίηση, αν ξέρεις τι κάνεις με το κουτί το passive είναι καλό, διαφορετικά ψοφάει η κάρτα εύκολα, όπως π.χ. η προηγούμενη.

Σαφώς με μόνο 30 ευρώ διαφορά είναι ΠΟΛΥ καλύτερο value for money, το αν θα είναι και χρήσιμη εξαρτάται από τις ανάγκες.

Θα συμφωνήσω με τον Μάνο. Πιστεύω ότι η 630, αφού είναι και στον προϋπολογισμό σου, φαίνεται πιο σωστή λύση. Και με ανεμιστήρα, δεν θα εξαρτάται από το πόσο "τακτοποιημένο" είναι το κουτί σου.

Αν πραγματικά, δεν προβληματίζεσαι για τα παραπάνω χρήματα, προτίμησέ την.

We will walk on the land....

Peter Gabriel

Ευχαριστώ για το χρόνο και τις προτάσεις σας.

Τελικά, θα κινηθώ προς την  630.

:)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου