samy paraga Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 o Παούρης με πήρε τηλέφωνο...και δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος...του έδωσα τη διεύθυνσή σου!!!! 8) Εάν με πάρει και ο Μποναμάσας....θα του τη δώσω και αυτουνού!!!! Στον Darshan μη τη δώσεις και χάσω εφάπαξ και σύνταξη πάνω στο άνθος της ηλικίας μου ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Στον Darshan μη τη δώσεις και χάσω εφάπαξ και σύνταξη πάνω στο άνθος της ηλικίας μου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 παρε κοσμε εκσυχρονισμο! στο 3:44 αρχιναει σολο μπουζουκι ναουμε.... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2014 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
disd Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 νταξει, συγχαρητηρια για την εκπομπη, εγω για τον παουρη θελω να πω.... το τραγουδι δε θαλεγα οτι ειναι και τοσο αθλιο. Κλασσικο παπατζιλικι. Το θεμα μου με τον τυπο ειναι πως παιζει λες και ειναι μονος του. 0 ρυθμος , 0 groove. Σχεδον σε ολο το track.Tον κυνηγαει η μπαντα λες και ειναι τραγουδιαρα σε σκυλαδικο . Και ουτε ηχο εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2014 ελλάδα και δύση μπουζούκια και μπλουζ Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση