Προς το περιεχόμενο

Τελωνεία και άνοιγμα δεμάτων!

fleamail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λες να ειμαστε τυχεροι τοτε?? :?

Τι να πω ρε Νίκο... :roll:

Εντωμεταξύ, από το Stewmac οι άνθρωποι προσφέρθηκαν να ξαναστείλουν το πακέτο (είναι ασφαλισμένο) και ήθελα να ρωτήσω τι κόστος θα έχω με DHL?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εντωμεταξύ' date=' από το Stewmac οι άνθρωποι προσφέρθηκαν να ξαναστείλουν το πακέτο (είναι ασφαλισμένο) και ήθελα να ρωτήσω τι κόστος θα έχω με DHL?[/quote']

Aν φορολογηθεί το δέμα σου η DHL θα σου ρίξει χαράτσι 100-120(όταν τα ΕΛΤΑ χρεώνουν 5.70) ευρώ για να στο εκτελωνίσει! Βέβαια μπορείς να πας στο Ελ βενιζέλος να κάνεις μόνος σου τον εκτελωνισμό αλλά αυτο θα σε σώσει από καμιά 50αριά ευρώ μόνο...

Aν φορολογηθεί το δέμα σου η DHL θα σου ρίξει χαράτσι 100-120(όταν τα ΕΛΤΑ χρεώνουν 5.70) ευρώ για να στο εκτελωνίσει! Βέβαια μπορείς να πας στο Ελ βενιζέλος να κάνεις μόνος σου τον εκτελωνισμό αλλά αυτο θα σε σώσει από καμιά 50αριά ευρώ μόνο...

Και μόνο τις βενζίνες πήγαινε-έλα στο Ελ. Βενιζέλος να βάλεις... :cry: :cry: :cry:

Τα κακά είναι ότι το πακέτο μου δε το βρήκα και ΑΚΟΜΑ κοιτάνε τα πακέτα του Αυγούστου!!

Βρε παιδιά περιμένω μιά πεταλιέρα καί ένα μαγνήτη απο Αμερική καί έχουν φύγει από 10/10 με USPS Airmail parcel post. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν εδώ γιατί η αποστολή είναι το πολύ 10 εργάσιμες.

Αν κατάλαβα καλά πάμε γιά Πάσχα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου