Abraxas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 λες να ειμαστε τυχεροι τοτε?? :? Τι να πω ρε Νίκο... :roll: Εντωμεταξύ, από το Stewmac οι άνθρωποι προσφέρθηκαν να ξαναστείλουν το πακέτο (είναι ασφαλισμένο) και ήθελα να ρωτήσω τι κόστος θα έχω με DHL? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Εντωμεταξύ' date=' από το Stewmac οι άνθρωποι προσφέρθηκαν να ξαναστείλουν το πακέτο (είναι ασφαλισμένο) και ήθελα να ρωτήσω τι κόστος θα έχω με DHL?[/quote'] Aν φορολογηθεί το δέμα σου η DHL θα σου ρίξει χαράτσι 100-120(όταν τα ΕΛΤΑ χρεώνουν 5.70) ευρώ για να στο εκτελωνίσει! Βέβαια μπορείς να πας στο Ελ βενιζέλος να κάνεις μόνος σου τον εκτελωνισμό αλλά αυτο θα σε σώσει από καμιά 50αριά ευρώ μόνο... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2006 Aν φορολογηθεί το δέμα σου η DHL θα σου ρίξει χαράτσι 100-120(όταν τα ΕΛΤΑ χρεώνουν 5.70) ευρώ για να στο εκτελωνίσει! Βέβαια μπορείς να πας στο Ελ βενιζέλος να κάνεις μόνος σου τον εκτελωνισμό αλλά αυτο θα σε σώσει από καμιά 50αριά ευρώ μόνο... Και μόνο τις βενζίνες πήγαινε-έλα στο Ελ. Βενιζέλος να βάλεις... :cry: :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2006 Τα κακά είναι ότι το πακέτο μου δε το βρήκα και ΑΚΟΜΑ κοιτάνε τα πακέτα του Αυγούστου!! Βρε παιδιά περιμένω μιά πεταλιέρα καί ένα μαγνήτη απο Αμερική καί έχουν φύγει από 10/10 με USPS Airmail parcel post. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν εδώ γιατί η αποστολή είναι το πολύ 10 εργάσιμες. Αν κατάλαβα καλά πάμε γιά Πάσχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση