Προς το περιεχόμενο

Tone Tips από κο. Bonamassa ...τελικά δεν κάνουν τα ράσα τον παπά!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έλα τώρα, αφού κατάλαβες τι εννοώ. Μεγάλος Jimmy, πολύ sloppy παίχτης όμως.

Και αυτός ο Blind Willie Mc Tell, καλός ήταν αλλά πολύ τυφλός ρε παιδί μου.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 90
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και αυτός ο Blind Willie Mc Tell, καλός ήταν αλλά πολύ τυφλός ρε παιδί μου.

Αφού το λέει και στο όνομα ότι είναι τυφλός, σαν να λέμε Jimmy Sloppy Page.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Τα συμπερασματα σου ειναι αυθαιρετα, δε μου αρεσει ουτε ο Clapton ουτε ο Keith Richards σαν κιθαριστες, ουτε ειμαι φαν τους.

Το αν εισαι φαν τους ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Και δεν μας ενδιαφερει κι ολας, κι ουτε σε ρωτησαμε.

Μαλλον εισαι κουφος εκ γενετης, δε χρειαζοσουν εμενα να κουφαθεις. Οι αγαπημενοι μου κιθαριστες ειναι ο Blackmore και ο Satriani. Τωρα για τα υπολοιπα που γραφεις παρακατω μαλλον εχεις το ακαταλογιστο λογω νοημοσυνης προφανως.

Αγαπημενος σου κιθαριστας ειναι ο Blackmore??? :o Ελα ρε...Ritchie77, δεν θα το φανταζομουν ποτε... ???

Τωρα, για τα υπολοιπα που γραφεις παραπανω, μαλλον εσυ εχεις το ακαταλογιστο λογω νοημοσυνης, γιατι δεν αναφερθηκα σ'εσενα παρα μονο στις δυο (2) πρωτες προτασεις της απαντησης μου. Και που αναφερθηκα βεβαια εστω και με δυο προτασεις στη χαζη σου απαντηση "ο Κλαπτον δεν παιζει ενα σωρο νοτες χωρις νοημα και ουσια" πολυ σου ειναι.

Το προβλημα σου ειναι οτι δεν καταλαβαινεις απλα Ελληνικα. Κανε μια μεγαλυτερη προσπαθεια να καταλαβαινεις τι γραφουμε πριν απαντησεις σαν καφρος, και μετα ελα να μας μιλησεις για νοημοσυνη και αλλα ανεκδοτα. Baby_2.gif

φιλε καταραχτη ο keith ειναι μερος του ροκ ο μποναμασας απλα παιζει ροκ αυτη ειναι η ουσιαστη διαφορα :)

Ο Keith ηταν μερος του Ροκ στα...60s. Θα ηταν καλυτερα να εμενε εκει και να μη ταλαιπωρει τ'αυτια μας.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Και ερχεται μετα ο καθε κουφος φαν τους και μας...κουφαινει μ'αυτα που γραφει. :P

Το αν εισαι φαν τους ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Και δεν μας ενδιαφερει κι ολας, κι ουτε σε ρωτησαμε.

ναι ναι, αναφεροσουν σε καποιον αλλον φανταστικο φιλο σου προφανως  ;)

Και που αναφερθηκα βεβαια εστω και με δυο προτασεις στη χαζη σου απαντηση "ο Κλαπτον δεν παιζει ενα σωρο νοτες χωρις νοημα και ουσια" πολυ σου ειναι.

Το προβλημα σου ειναι οτι δεν καταλαβαινεις απλα Ελληνικα. Κανε μια μεγαλυτερη προσπαθεια να καταλαβαινεις τι γραφουμε πριν απαντησεις σαν καφρος

Μαλιστα  :)

Και που αναφερθηκα βεβαια εστω και με δυο προτασεις στη χαζη σου απαντηση "ο Κλαπτον δεν παιζει ενα σωρο νοτες χωρις νοημα και ουσια" πολυ σου ειναι.

Σας ευχαριστω υπερτατε πανμεγιστε και σπουδαιε διαγαλαξιακε μουσικε που ασχοληθηκατε με μας το μυρμηγκακι

Στο "ο καθε κουφος φαν τους" εσυ αναγνωρισες τον εαυτο σου? Αν ειναι ετσι, να αλλαξεις το nick σου απο "Ritchie77" σε "Κουφος φαν".

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Στο "ο καθε κουφος φαν τους" εσυ αναγνωρισες τον εαυτο σου? Αν ειναι ετσι, να αλλαξεις το nick σου απο "Ritchie77" σε "Κουφος φαν".

Σας ευχαριστω για την προτροπη τιτανομεγιστε παγκοσμιας κλασης μουσικε και συνθετη. Ακουω τα εργα σας και τα βρισκω εκπληκτικα. Ενας ταπεινος κουφος φαν σας

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου