stamkosk Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 "δεν ακούω ραδιόφωνο" γιατί δεν έχω ανακαλύψει τον flash fm... Μόνο μουσική και συνήθως υπέροχη παλιά jazz, χωρίς διακοπές/διαφημίσεις, έπεσα πάνω του τυχαία πριν ένα μήνα και κόλλησα... Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 στο ελληνικό πολιτιστικό περιβάλλον της εφηβείας μου, η μουσική μου κουλτούρα θα ήταν "ανάπηρη" χωρίς τον αγαπητό μου Γιάννη Πετρίδη... respect... Κι από μένα +1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 "δεν ακούω ραδιόφωνο" γιατί δεν έχω ανακαλύψει τον flash fm... Μόνο μουσική και συνήθως υπέροχη παλιά jazz, χωρίς διακοπές/διαφημίσεις, έπεσα πάνω του τυχαία πριν ένα μήνα και κόλλησα... Ο σταθμός υπολειτουργεί, αν δεν κάνω λάθος τον κρατούν ανοικτό κάποιοι εργαζόμενοι. Όσο λειτουργούσε ως επιχείρηση, τα ίδια με τους άλλους έκανε ως προς μουσική. http://96radiofm.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc90606 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Εγω ακούω μονο πειρατικούς σταθμούς στα μεσαία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση