fleamail Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 http://www.radioparadise.com/ υπόδειγμα ραδιοφώνου! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Πρέπει να είχε κάποιο από αυτά μέσα. :-* :D http://www.youtube.com/watch?v=Warh-D1-06A Ετσι... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Ετσι... ;) Ρε θα με πάρουν τα ζουμιά λέμε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Τους θερμούς χαιρετισμούς μου στους συντελεστές του radio Acropolis Θεσσαλονίκης του παλιού καλού καιρού... 8) Τι με θυμίσατε τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Μία από τις αγαπημένες μου ραδιοφωνικές εκπομπές σαν έφηβος ήταν η "όνειρα απο χρώμιο και βινύλιο", σε ένα τοπικό σταθμό της Χαλκίδας, νομίζω στον Σταθμό των εργαζομένων. Από ότι θυμάμαι έπαιζε κυρίως αμερικάνικο alternative, και γενικά είχε ένα lo-fi dark mood. Ο εκφωνητής άψογος, έλεγε δυό πράγματα πριν αρχίσει το κομμάτι και μετά σταμάταγε και το απολάμβανε μαζί σου, έχω και κάποιες εκπομπές σε κασσέτες, χαμένες σε κούτες στο πατρικό. Ομορφιές. Κατά τα άλλα, Πετρίδης. Μακάρι να ήμουν τόσο ανοιχτόμυαλος όσο αυτός ο άνθρωπος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Ακουγα και συνεχιζω να ακουω,ειναι και το βασικο μου μεσο ενημερωσης μιας και δεν βλεπω καθολου τιβι.ΔΕν εχω τα ζορια που εχει ο Op δεν με χαλαει τπτ,μονο η αθλια μουσικη που ακουω απο διαφορους σταθμους αλλα παλι μπορω να το αλαξω.Ακουω και καποιες εκπομπες στο ιντερντ.Εμενα μου αρεσει να ακουω και καμια φωνη,αν ειναι να ακουω ενα τεραστιο playlist το κανω και μονος μου. Γενικα ειχα πολυ κασετα γραμμενη απο εκπομπες.Τοτε επαιζε και το ραδιο ουτοπια σαλονικη ,που οι τυπαδες μεσα παιζαν τις κλατσες τους απο ελληνικο αλλα και ξενο αντεργκραουντ.Ωραια πραγματα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoyo Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Το ιδανικό θα ήταν να έλεγε, το πολύ για 1 λεπτό, ο εκφωνητής κάποια πράγματα για το τραγούδι πριν αρχίσει ή αφού τελειώσει ώστε να ξέρεις και τι ακούς, π.χ. πότε και γιατί γράφτηκε ή αν έχει κάποια ιστορία πίσω του. Θα γινόταν η ακρόαση και πιο ενδιαφέρουσα και η θέση του εκφωνητή θα αποκτούσε περισσότερο νόημα, εγώ θα είχα την όρεξη να κάτσω να ψάξω, να τα γράψω και να τα διαβάσω. :) Αυτό που είπε ο Johnny.T με έκανε να καταλάβω πως ο τίτλος που έβαλα είναι λάθος. Μου αρέσει να ακούω συζητήσεις ή ενημέρωση από το ραδιόφωνο (πράγμα που δε κάνω πλέον εδώ και χρόνια) και το πρόβλημά μου επικεντρώνεται στη μουσικη. Ο τίτλος θα έπρεπε να λέει "Γιατί δεν ακούω μουσική από το ραδιόφωνο..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 στο ελληνικό πολιτιστικό περιβάλλον της εφηβείας μου, η μουσική μου κουλτούρα θα ήταν "ανάπηρη" χωρίς τον αγαπητό μου Γιάννη Πετρίδη... respect... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Το ιδανικό θα ήταν να έλεγε, το πολύ για 1 λεπτό, ο εκφωνητής κάποια πράγματα για το τραγούδι πριν αρχίσει ή αφού τελειώσει ώστε να ξέρεις και τι ακούς, π.χ. πότε και γιατί γράφτηκε ή αν έχει κάποια ιστορία πίσω του. Θα γινόταν η ακρόαση και πιο ενδιαφέρουσα και η θέση του εκφωνητή θα αποκτούσε περισσότερο νόημα, εγώ θα είχα την όρεξη να κάτσω να ψάξω, να τα γράψω και να τα διαβάσω. :) Αυτό που είπε ο Johnny.T με έκανε να καταλάβω πως ο τίτλος που έβαλα είναι λάθος. Μου αρέσει να ακούω συζητήσεις ή ενημέρωση από το ραδιόφωνο (πράγμα που δε κάνω πλέον εδώ και χρόνια) και το πρόβλημά μου επικεντρώνεται στη μουσικη. Ο τίτλος θα έπρεπε να λέει "Γιατί δεν ακούω μουσική από το ραδιόφωνο..." Ε ναι ρε μαγκα γιατι το ραδιο ειναι μια χαρα μεσο πιστευω.Αλλα αν θες προγραμμα καντο μονος σου,στο ραδιο θα την ακουσεις και την ακυριλα σου.Ειναι ΜΜΕ ουτως ή αλλως ,ολα παιζουν. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2014 στο ελληνικό πολιτιστικό περιβάλλον της εφηβείας μου, η μουσική μου κουλτούρα θα ήταν "ανάπηρη" χωρίς τον αγαπητό μου Γιάννη Πετρίδη... respect... +1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση