MikeKyre Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους!Αυτό είναι ένα "test drive" σε μια φθηνή J&D Telecaster πάνω σε metal track.Μαγνήτες,ηλεκτρικά και χορδές είναι stock όπως αγοράστηκε για 100e.VST που χρησιμοποίησα : Guitar Rig 5,EZDrummer 2. Επίσης το κούρδισμα είναι Drop A (AADGBE). www.mikekyre.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Μου θύμισε Keith Merrow το αρχικό riff σου!!Ωραίος ήχος η J&D για τα λεφτά της,απλώς χάνεται λιγάκι στη μίξη όταν παίζουν πολλά διαφορετικά tracks.Πάντως αν δε το έγραφες δε θα καταλάβαινα ότι είναι μια κιθάρα των 100 ευρώ! :D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeKyre Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Μου θύμισε Keith Merrow το αρχικό riff σου!!Ωραίος ήχος η J&D για τα λεφτά της,απλώς χάνεται λιγάκι στη μίξη όταν παίζουν πολλά διαφορετικά tracks.Πάντως αν δε το έγραφες δε θα καταλάβαινα ότι είναι μια κιθάρα των 100 ευρώ! :D Για τα λευτά της,δεν παίζετε :) Αρχικά την αγόρασα για να την παίρνω μαζί σε ταξίδια κτλ αλλά όπως το βλέπω,με 2 καλύτερα μαγνητάκια πάνω ίσως να βγάζει και live γιατί σε πρόβα μια χαρά είναι που την δοκίμασα ;) www.mikekyre.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 ρε μαν μια απορία.. Το κιθαράκι ήρθε με 9άρες χορδές φαντάζομαι, το drop A, ΠΩΣ το έβγαλες με την 42άρα E κουρδισμένη στο θεό; Στο video το tension φαίνεται φυσιολογικό.. Μην το πάρεις στραβά, εντύπωση μου κάνει απλώς.. Το βίντεο είναι super, μπράβο σου! Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και τη συνέχεια (αν υπάρχει) της σύνθεσης. Πάντως εγώ έχω καταλάβει ότι δεν υπάρχει φθηνό όργανο που να μην παίζει τα πάντα (ότι είδος θες). Ότι κιθάρα έχει 2 μαγνήτες τουλάχιστον, μπορεί να παίξει τα πάντα. Οι ακριβότερες τα βρίσκουν δύσκολα, καθώς για να δικαιολογίσουν την τιμή τους, τα ηλεκτρικά είναι συνήθως στοχευμένα προς μία κατεύθυνση. Μπράβο και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeKyre Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!046 είναι η χορδή αλλά και πάλι ήταν λάσπη με το Drop A αν και δεν φαίνετε όπως λες στο βίντεο..Την είχα βάλει πάνω στο Guitar Rig και έπεζα με κάτι Djentοηχους και είπα για πλάκα να κάνω drop A όπως οι "The Safety Fire" και έπαθα πλάκα :P www.mikekyre.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Πολυ καλο φιλε μου. Ποιο patchακι ειναι αυτο? offtopic: εχει δοκιμασει κανενας το guitar rig 6? τι διαφορες εχει με το 5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Μια χαρά ακούγεται! Ωραίο και το βίντεο! :) offtopic: εχει δοκιμασει κανενας το guitar rig 6? τι διαφορες εχει με το 5? Δεν βλέπω να υπάρχει στη σελίδα της Native Instruments. Είσαι σίγουρος ότι έχει βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Δεν βλέπω να υπάρχει στη σελίδα της Native Instruments. Είσαι σίγουρος ότι έχει βγει; Οχι δικο μου λαθος. guitar pro ηταν και διαβασα λαθος. Τσαμπα χαρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeKyre Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ!Το patch είναι δικό μου (είναι 2 ίδια patch με διαφορετικό cab το ένα left το άλλο right). www.mikekyre.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Με το συμπαθειο αλλα για το συγκεκριμενο ηχο και πολλα ηταν τα 100e για κιθαρα. ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση