Superfunk Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 απλα ο ηχος τους δεν ειναι τοσο ηλεκτρονικος οπως στις boss gt 8-10! με αυτην την εννοια! Ουτε αυτο ισχυει... Ο ηχος που θα βγαλεις απο μια συγχρονη πεταλιερα εχει να κανει μονο με τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ικανοτητες να βγαλεις ηχο ,κατι που θελει πειρα ,υπομονη και ΠΟΛΥ ψαξιμο,αν τα εχεις αυτα μπορεις να βγαλεις οτι ηχο θες... Σιγουρα στην εποχη της η TL ειχε τα καλυτερα drives για καποιον που του αρεσε ο "ζεστος" vintage ηχος αλλα πλεον τα χρονια εχουν περασει και δεν υπαρχει πεταλιερα της προκοπης που να μην εχει πολυ καλα drives Φυσικα αν δεν εχεις το ΚΥΡΙΟ συστατικο του ηχου σου καλυμενο,δηλαδη αν δεν εχεις εναν ΚΑΛΟ ΛΑΜΠΑΤΟ ενισχυτη στον οποιο θα βαλεις την πεταλιερα σου...τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα δεν ειναι τοσο ηλεκτρονικος ΟΛΟΣ ο ηχος της κιθαρας....ηλεκτρονικος ηχος ειναι...ειτε χρησιμοποιεις αναλογικα είτε ψηφιακα μεσα..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Αυτό ακριβώς. Το τι ήχο θα βγάλεις από μία πεταλιερα εξαρτάται απο εσένα. Σε αυτή την κατηγορία όλες οι πεταλιερες είναι ικανές να βγάλουν σοβαρό ήχο. Εγώ πχ είχα ζεστό drive και με την gt8 και με τη gt10. Το πόσο ψάξιμο έριξα η ψυχούλα μου το Ξέρει... ;D Από έτοιμα presets Μην περιμένεις προκοπή από καμία πεταλιερα καθώς ο ήχος διαμορφώνεται και από την κιθάρα και τον ενισχυτή. Ακόμα και από pa σε pa έχει μικροδιαφορες ο ήχος... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 ενταξει τα presets ποτε δεν τα κοιταω σε μια πεταλιερα γιατι δεν ειναι καθολου καλα! απλα για να φτιαχμω δικο μου ηχο την θελω και δεν μπαινω στην διαδικασια να αγορασω πεταλια κλπ κατι που θα μου εδινε την ευκαιρια να επιλεξω μονο οτι εγω θελω χωρις να εχω κατι παραπανω απο αυτα που χρειαζομαι αλλα με μεγαλυτερο κοστος απο το να παρω μια πεταλιερα με ολους τους ηχους μεσα με πολυ λιγοτερα λεφτα απο το να φτιαξω petalboard και θα ειναι πιο ευκολο στην μεταφορα και πιο ευχρηστο! απλα σημερα θελει πολυ ψαξιμο για να βγαλεις ωραιο ηχο με πεταλιερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση