Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια πεταλιέρα αλλά είμαι ανάμεσα στην vox tonelab Se καί την Le! μου φαίνονται το ίδιο καλές αλλά για την Le έχω ακούσει ότι έχει κάποια προβλήματα όσον αναφορά τον ήχο καί ιδιαίτερα το distortion βγάζει σφύριγμα! ξέρει κάποιος περισσότερα καί τι είναι καλύτερο; δεκτές όλες οι προτάσεις! ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Σου απαντησα στο αλλο οτι θα σου απαντησω εδω. SE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 ξερεις μηπως τι διαφορα εχουν; και εγω προς τα εκει κλεινω απλα επειδη δεν ξερω καλα και τις δυο ειπα να παρω καποιες γνωμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Εχουν ακριβως τους ιδιους ηχους ,η SE εχει καλυτερο κοντρολ και δυνατοτητες...και φυσικα 2 expression pedals βεβαια μιλας πλεον για μηχανηματα σχεδον 10ετιας..... που πλεον μονο μεταχειρισμενα μπορεις να τα βρεις.... έχω ακούσει ότι έχει κάποια προβλήματα όσον αναφορά τον ήχο καί ιδιαίτερα το distortion βγάζει σφύριγμα! μην ακους εγκεφαλικα κατεστραμμενους ανθρωπΕς.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 ναι το ξερω οτι πλεον μονο μεταχειρισμενο επειδη ειναι παλιο αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια! ψαχνω κατι αναλογικο οχι ψηφιακο για αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 ψαχνω κατι αναλογικο οχι ψηφιακο για αυτο! και οι δυο πεταλιερες ειναι ψηφιακες. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2014 οχι ειναι αναλογικες απλα εχουν λιγα ψηφιακα στοιχεια σε σχεση με τις καινουργιες... το μονο αναλογικο που μπορεις να βρεις να ειναι τελειως αναλογικο ειναι πεταλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Όχι φιλε μου. Είναι εντελώς ψηφιακές όπως όλες οι πεταλιερες... Δεν έχουν τίποτα αναλογικό. Ακόμα και η λάμπα απλά σπρώχνει το ψηφιακό σήμα... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 απλα ο ηχος τους δεν ειναι τοσο ηλεκτρονικος οπως στις boss gt 8-10! με αυτην την εννοια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2014 μια διαφορα ειναι το μεγεθος και το βαρος.. η le ειναι αρκετα πιο μικρη και ελαφρυα.. την ειχα για ενα διαστημα, μαλλον η πιο ωραια πεταλιερα που ειχα.. την εδωσα ομως και ξαναπηρα ενα podXT (προτιμωντας κατι ακομα πιο φορητο δηλ. εστω και με χειροτερο ηχο).. αν θελεις παντως κατι αναλογικο αντι για πεταλιερα, μπορεις να φτιαξεις ενα multipedal, μερικα αναλογικα πεταλια δηλ σε ενα κουτι - κατι σαν αυτα που φτιαχνει ο jam στην αθηνα YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση