Προς το περιεχόμενο

Vox Tonelab Le ή Se

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια πεταλιέρα αλλά είμαι ανάμεσα στην vox tonelab Se καί την Le! μου φαίνονται το ίδιο καλές αλλά για την Le έχω ακούσει ότι έχει κάποια προβλήματα όσον αναφορά τον ήχο καί ιδιαίτερα το distortion βγάζει σφύριγμα! ξέρει κάποιος περισσότερα καί τι είναι καλύτερο; δεκτές όλες οι προτάσεις! ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ξερεις μηπως τι διαφορα εχουν; και εγω προς τα εκει κλεινω απλα επειδη δεν ξερω καλα και τις δυο ειπα να παρω καποιες γνωμες!

Εχουν ακριβως τους ιδιους ηχους ,η SE εχει καλυτερο κοντρολ και δυνατοτητες...και φυσικα 2 expression pedals βεβαια μιλας πλεον για μηχανηματα σχεδον  10ετιας..... που πλεον μονο μεταχειρισμενα μπορεις να τα βρεις....

έχω ακούσει ότι έχει κάποια προβλήματα όσον αναφορά τον ήχο καί ιδιαίτερα το distortion βγάζει σφύριγμα!

μην ακους εγκεφαλικα κατεστραμμενους ανθρωπΕς.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ναι το ξερω οτι πλεον μονο μεταχειρισμενο επειδη ειναι παλιο αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια! ψαχνω κατι αναλογικο οχι ψηφιακο για αυτο!

ψαχνω κατι αναλογικο οχι ψηφιακο για αυτο!

και οι δυο πεταλιερες ειναι ψηφιακες.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

οχι ειναι αναλογικες απλα εχουν λιγα ψηφιακα στοιχεια σε σχεση με τις καινουργιες... το μονο αναλογικο που μπορεις να βρεις να ειναι τελειως αναλογικο ειναι πεταλια!

Όχι φιλε μου. Είναι εντελώς ψηφιακές όπως όλες οι πεταλιερες... Δεν έχουν τίποτα αναλογικό. Ακόμα και η λάμπα απλά σπρώχνει το ψηφιακό σήμα...

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

• Guru

μια διαφορα ειναι το μεγεθος και το βαρος.. η le ειναι αρκετα πιο μικρη και ελαφρυα.. την ειχα για ενα διαστημα, μαλλον η πιο ωραια πεταλιερα που ειχα.. την εδωσα ομως και ξαναπηρα ενα podXT (προτιμωντας κατι ακομα πιο φορητο δηλ. εστω και με χειροτερο ηχο)..

αν θελεις παντως κατι αναλογικο αντι για πεταλιερα, μπορεις να φτιαξεις ενα multipedal, μερικα αναλογικα πεταλια δηλ σε ενα κουτι - κατι σαν αυτα που φτιαχνει ο jam στην αθηνα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου