Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Τελικά... 25 χρόνια αργότερα αποφάσισα να ασχοληθώ με κάποια πολύ δικά μου κομμάτια. Και ξεκίνησα προσθέτοντας την ντραμιστική άποψη του master Γιώργου Μεταλληνού στα μισογραμμένα, προγραμματισμένα σε step mode τύμπανα που είχα κάνει στο Cubase τότε. Που αλλού; Στο Matrix Recording Studio Athens του φίλου Γιάννη Πετρογιάννη. Να προσθέσω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Τύμπανα DW με το stock ταμπούρο. Απο μικρόφωνα θα αναφέρω αυτα που δοκίμασα για πρώτη φορά. Τα Coles για Overhead αντι των AKG 451 που συνηθίζω μετα απο προτροπή του Γιάννη. Στην κάσα υπήρχε ένα D112 μέσα, ένα AKG 414 ακριβώς έξω καθως και ένα Neuman U87 σαν room mic στα 2.5 μέτρα. Επίσης ο Γιάννης χρησιμοποιεί ένα σουηδικό (!) μικρόφωνο με μπάσα χαρακτηριστικά, εξω απο το στούντιο στις σκάλες, που δίνει πιστεύω τον trademark ήχο του στούντιο. Κάτι σαν Phil Collins gated reverb, ένα πράμα που μάλλον θα προσθέσω ένα μικρό ποσοστό του στη μείξη. Πήρα τα τρακς τρισευτυχισμένος! Αντε να δούμε πότε θα κάνω και τη μείξη να τελειώνουμε. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Ασανσεριές έγραψες? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Κάπου μεταξύ 5ου και 10ου ορόφου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2014 Γιάννης Πετρογιάννης....συνάδελφος και πολύ καλός επαγγελματίας!!!Από τους ανθρώπους που ξέρουν άριστα την δουλειά τους!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Άντε να δουμε πότε θα κάνω και τα δικά μου κομμάτια :-) By the way μόλις "κατέβασα" ένα καινούριο plug in στο matrix και τελειώνω το install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Α και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, πάντα νιώθω υπέροχα να τα ακουω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πρεπει να ειναι πολυ καλο αυτο το καινουριο plugin! Παντως και μια ssl καλη θα ηταν για το studio :P Χαιρετισμους Γιαννη! Να'στε ολοι καλα! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πήρα τα τρακς τρισευτυχισμένος! Αντε να δούμε πότε θα κάνω και τη μείξη να τελειώνουμε. Οταν ειναι ετοιμα θελουμε samples or it didn't happen… ;D Τα Coles για Overhead 4038? Σπουδαια επιλογη. Τα αγαπημενα μου mics για ΟΗs. Αυτα και τα m160s By the way μόλις "κατέβασα" ένα καινούριο plug in στο matrix και τελειώνω το install. G+? me like the kinky colour ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PJ Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Yep. SSL 4032 E. Πριν από μια εβδομάδα την έφερε το φορτηγό και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να μπει στο στούντιο. Θα ανεβάσω φωτό. Πάντως πραγματικά -για τα δικά μου γούστα πάντα- είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !!! :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2014 Άντε να δουμε πότε θα κάνω και τα δικά μου κομμάτια :-) By the way μόλις "κατέβασα" ένα καινούριο plug in στο matrix και τελειώνω το install. Θα σου κολλήσει ο επεξεργαστής ρε φίλε με τόσο βαριά plugins! :D Πάει η Trident δηλαδή; Ισα που πρόλαβα να γράψω τα δικά μου; Με γειά! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση